Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dobro zurce stvarno...

rijatno se iznenadiv,bidejki muzikata sto ja pustase bese pretezno Tech House,muzika sto mene poveke mi lezi.Vmetna i tribal,electro,minimal i so i uste ne...znaci vo globala izbor na muzika TOP!!!1
rvo koga vlegov mi padna LIGHT-ot vo oci...mnogu bese TAPA!!!Aj si rekov cekaat da pocni COX pa da prezemat nesto ama pak ostana same dick..lasero KATASTROFA....garant nemase coek,potocno VDJ koj ke bese odgovoren za svetlata...a ako imalo pod hitno da ja smeni profesijata.мераци беше еееј.
лефонК и ајсберг лом напраија.
флодер малце затапе атмосферата , ама коа дојде дебелиот..........
останав без зборови
точно така.
Со оглед на тоа што не сум некоја клаберка и у принцип не го слушам Карл Кокс, вчера беше прилично добро. Да не речам одлично. И загревањето беше солидно. Ајсберг беше топ, Флудер онака, ама Кок растури. Се изнаиграв ептен, ми се свиѓаше изборот... Мислам, колку што можев да играм од гужвата![]()
Само не ми се свиѓа што видов еден куп луѓе со наочари... Некако ми е преуфилмано... на журка, со наочари! Бре, бре! Иначе, топ.
*ако некој од вас мили форумџии бил/а со наочари нека не се навредува, сепак ова е мај опинион.
мислат дека се ванземљци, брат ништо не гледам топови брат слушаш ли, лупа бас ауу 

Журката беше топ. Вистинска техно музика. Онаа која датира од самиот почеток, онаа чие протеже е самиот Кокс. Имаше доволно место на саем за играње, тоа ми се допаѓаше. Не ги фатив претходните диџеи ама знам дека му го саботирале сетот на Флудер, така да не е он крив. Многу ме изнервираа сељачиштата што мочаа онаму кај вецето над скалите.. Со кој памет ебаго.. За да идеш до долу до веце треба мочка да се истури врз тебе.
Се' на се' беше одлична журка. А исто така морам и да ги пофалам картите. Доста иновативно направено.
На сите само ќошчето, мене КРЦ напола! Шмлц, шмлц...