Carl Cox, 08.05.2008 @ Metropolis Arena, Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy
  • Време на започнување Време на започнување
Последниот пат беше тоа со Тиесто.Кога имаше преку 6000 души у колосеум. А за елегантно пополнетово црнче,да, не е баш нешо многу активен у задно време ама неможе да се оспори фактот дека е еден од подобрите.Не го слушам многу многу ама на журка е друго :) Има време до тогаш.

Пред некоја година кога беше во Колосеум очекував да откачи со techno.. за тоа и купив карта. Проблемот се појави после журката, кога сфатив дека дадов 600 денари за да слушам "It Just Won't Do", "Let's Get Ill" и слични летни хитчиња кои ги пуштаа и Бабура и компанија.. ни T од techno. И уште кога ќе ми текне дека сум можел тие пари истата вечер да ги дадам за Kraftwerk..
Obicno Superstar DJ -ve se pokakuvaat ko ke dojdat da gostuvaat,mislam deka toa nema da bidi slucaj so Carl Cox.

Znaci te razbiram potpolno sto sakas da kazis,i jas ko ke odam na nekoj DJ odam i odnapred planiram da slusam konkreten stil na muzika....Ama mislam deka ne mozis da go stavas Cox vo ista kosnica,oti i da pusta letni hitcinja i sl. sto gi pustaat Babura i kompanija NEMA da gi pusti na ist nacin kako niv veruvaj....Poinaku zvuci ko ke sviri istovremeno vokal od Rise UP,so bass od Work It out,i visoki od da recime ne znam koj...me razbiras?
Od sekogas sum se voodusevuval ne tri kanali krenati,bez razlika na stilot,znaejki deka e mnooogu tesko da se izvedi.
A toa Cox go pravi bez nikakov problem:)
Minatiot pat koga bese Colosseum ne mozev da prisustvuvam poso sabaljeto polagav matura...ama ovaj pat se nadevam deka nema da me spreci nesto da ne bidam prisuten na taa UMETNOST sto ke ja izvedi:vozbud:

EDIT:ne slusam tehcno,i ne odam za muzikata sto ke sviri,tuku na koj nacin ke bidi prezentirana:):)

Лелее не ми се верува, ми се вришти :nesum: како тоа на 8ми мај, брееј датиумот е ептен катастрофа, зборам само за мене. Многу ми се иде, многу, ама нема да можам никако да идам уфф уште сега ми е макаа заштоо баш тој ден. шмрц:nerv:

Лелее не ми се верува, ми се вришти :nesum: како тоа на 8ми мај, брееј датиумот е ептен катастрофа, зборам само за мене. Многу ми се иде, многу, ама нема да можам никако да идам уфф уште сега ми е макаа заштоо баш тој ден. шмрц:nerv:
Е де Што има толку пова`но од Карл Кокс.
Ова на крај ,,шмрц,, ти е многу јако.
Да не читаш Алан Форд случајно ? :wink: :wink: :wink:

Cox e Cox....bez razlika dali ke ja pusti starata dobra D'Clash od Bryan Zentz (a da ne ja pusti ke ima razocaruvanje) ili ke pusti promo materijal i4 ne e bitno radi toa sto coekot ednostavno znae da go izvleci maximumot od Cdj i gramofoni,pa uste ako si ja nosi Vestax - PMC-CX...leleleeeee...Ama uste mi e rano za da kazam dali i'll be there,posto cetvrtok mi e apla zaeban den :S:S:S

На 22 април иди во Софија само што сеуште не се знај во која дискотека ќе биди.

Супер, баш би сакал да се изжуркам малку, само да не ја набилдат цената.

Стигна и флаерот
MacedoniaFR08.jpg

Е де Што има толку пова`но од Карл Кокс.
Ова на крај ,,шмрц,, ти е многу јако.
Да не читаш Алан Форд случајно ? :wink: :wink: :wink:

На пример свадба на најблиска особа?:pipi:

се извинувам за офф

Ако може да се верува на Кочани Тунајт цените ќе бидат следните:

Цената на влезниците во предпродажба изнесува 500 ден, а на самиот влез ке имаат нешто поголема цена, т.е. 600 ден.
Дополнителни вести:​
Влезниците можат да се купат по уште поефтина цена од 400 ден. на 02 и 03 Мај. Можете да ги најдете во Рамстор, Клуб Бастион, Југотон и други места.

Па најверојатно може да им се верува, така кажаа и на радио.
Јас ќе си купам на 02 Мај :shy: :shy: :shy: Едвај чекам да одаааааааам :happy:

Леле пак ќе го пропуштам :(

Влезниците можат да се купат по уште поефтина цена од 400 ден. на 02 и 03 Мај. Можете да ги најдете во Рамстор, Клуб Бастион, Југотон и други места.
ја од овие ке си земам уште на втори.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Мора да се оди ..бреееееее...:vozbud:

Ајде, ајде доста е пијани клинци на саем. Осеќам дека типов ќе напраи добра атмосфера, а и нема да биде гужва као предходниве журки што беа на саем за Велигден и Грејтест хитс.
Па и не се така скапи картите. Мислев дека преку 800 денари ќе бидат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom