Carl Cox, 08.05.2008 @ Metropolis Arena, Skopje

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy
  • Време на започнување Време на започнување

Crazy

PaRtY aNiMaL
Член од
16 февруари 2006
Мислења
684
Поени од реакции
4
Како што кажува самиот наслов, 8 мај, Carl Cox ни гостува во Скопје во Метрополис Арена(Хала 1)

Потврда има и на официјалната страна www.carlcox.com

Аууууууууууууууу лудило беше прошлиот пат у Колосеум, типот прави ненормална атмосфера, али ко ќе опнат цена 1000(тисучарица) ќе се подразмислам.

Аиии ми се иде ама треба да се договорам што како и дали има поинтересна опција да се иде на друго место.:vozbud:

Аиии ми се иде ама треба да се договорам што како и дали има поинтересна опција да се иде на друго место.:vozbud:

Каде бе златна подобра опција од оваа нема да има у цела Европа верувај. Поздрав и еве ти цвеќе за празников задутре :smir:

Минатиот пат го пропуштив поради некои бубачки во својата глава. Овојпат се надевам дека ќе отидам.

Пред некоја година кога беше во Колосеум очекував да откачи со techno.. за тоа и купив карта. Проблемот се појави после журката, кога сфатив дека дадов 600 денари за да слушам "It Just Won't Do", "Let's Get Ill" и слични летни хитчиња кои ги пуштаа и Бабура и компанија.. ни T од techno. И уште кога ќе ми текне дека сум можел тие пари истата вечер да ги дадам за Kraftwerk..

Од тогаш наваму ем ми се има сменето мислењето за него, ем ми има пројдено techno периодот. Ама ако е истата организација ќе им биде по мерак на сите оние klaber4inja што се палат на бабури и останати зеленчуци..

Каде бе златна подобра опција од оваа нема да има у цела Европа верувај. Поздрав и еве ти цвеќе за празников задутре :smir:

Тенк ју . И ќе размислам:helou:

Aj na sho oti cenata ke bide pod 500... Od kaj pa 1000.
донекаде си у право , зашто метрополис збира многу луѓе , па ке одат на малку профит а многу карти во продажба.
Nema sansi. Inace ke bide TOP. Toa e neizbezno. :)
тоа да , се додека warm-up диџеите ке бидат доволно квалитетни . т.е ке го предвидат стилот на музика кој тој ке го пушта подоцна на неговиот сет

Под 800 нема да биде се каладам у што сакате. И тоа што рече овој погоре П. Овердрајв, многу добро ќе беше и на Крафтверк.

Не бев и јас во Колосеум така да не мислам да го пропуштам :party3: ќе прајме кајгана во метрополис :je: :vozbud:

Поише од 400 нема да е. 100%

Одамна излезе од мода дебелиот црнец, ама ќе направат овие некоја бесна реклама и ќе напумпаат цена, имам некое бед чувство.
А можеби и нема да продадат доволен број на карти па одеднаш ќе го префрлат во Колосеум, ко еднаш што направија со Тиесто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom