Cafe Del Skopje, Part 2, (Open aiR) - 12.07.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.607
Поени од реакции
8.765
Веб-сајт
www.flickr.com
Превземено од друга тема:
Откажана е за 12 јули :)

Ми се идеше, ама ми се поклопува со EXIT.
Ептен ако не успееме да ојдеме за Нови Сад ова би ми дошло ко утешна награда.

"proektot e pomesten za 12 july poradi losite i nepredvidlivi vremenski uslovi
Konceptot na proektot ostanuva ist kako i cenata na biletot...mozno e da ima dopolnuvanje na programskiot del so nastapi na nekolku makedonski rok bendovi"

преземено од : http://www.digitaldance.org/forum/index.php?topic=1647.msg24090;boardseen#new

ајт така
поздрави натака :)

cds1.jpg

cds2.jpg

Ајдееееее САБОТАААААА!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Саботаааааааааааа
ТРАНССССССС:vozbud::vozbud::vozbud:

Ајдееееее САБОТАААААА!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Симона, пак ти преместувам мислења.
За сите побитни журки се отвора башка тема. Се што треба е да ја најдеш, и ако не ти работи скролерот на глуфчето земи рачно на "Page Down" копчето.

За казна, не ти купувам алкохол :)

Па јас не барам алкохол. Само пиво дужиш, а тоа не спаѓа во ПОДФОРУМ алкохол. :pos2: И неможев да ја најдам темата што ме караш сеа? :nesum: Ма што е битно ќе вииш ти у сабота, лошо сум :baeh: Бај Д Веј ја си имам више картаааааааааааааааа!!! Лалалалааа
Тоа не за др него да не нема више од 15.000 луѓе шо ќе има (аха, можда и да) :pos2::pos2:

ja bev arno ama mnogu malku narod imase na pocetok bese tapa posle 1-2 bese taka dobro

A dobro koga pochna zurkata? Ja, trgnuvajki od flaerot postiran ovde, otidov tamu okolu 19.30 i nemashe nisho zivo. Ni covek, ni luge sho mestat muzika, ni nisho. Da ne bila premestena pak ili nesho slichno? Sreka sho ne kupiv karta :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom