skywallker77
realen pragmaticar
четирите држави дојдоја слава да ни рушат ама можат само к... да го п... :helou:
Ne se cetiri drugarce tri se kako i sekogas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
четирите држави дојдоја слава да ни рушат ама можат само к... да го п... :helou:
Ајде здружно сите против Македонија.И појќе од 100 години, тоа што го направија Србија и Грција пред 120 години, сега им се приклучува и Бугарија.
Премиерот и министерот за внатрешните работи на Србија, Сава Груич по предлогот од страна на С. Новакович да се започнат преговори со грчката влада за поделба на Македонија на сфери на интереси:
„Уште за времето на мојот престој во Атина јас неколкукратно го покренав прашањето за основите, врските со кои би требало да се утврди спогодбата за заедничката и хармонизирана работа на србската и грчката пропаганда во Македонија."
(Дипломатски архив - Дубровник, ПП оддел., Ф.Х - 257/ПП бр. 94 од 10.11.1890 г.)
Оф лелеле со какви си имаме работа.Ne se cetiri drugarce tri se kako i sekogas.
Ја знаеш брат онаа ... „ Не ми е мака што ме лажат, ме нервира тоа што мислат дека им верувам“.
Ако не признаат како Македонци тогаш им отиде цела историја и култура во вода.Знаат дека не им веруваме, затоа се болно упорни. И овие чекори се показател на нивната хистерија која ги обзема откога ни ги украдоа деловите од Македонија.
Ако не признаат како Македонци тогаш им отиде цела историја и култура во вода.

Па лешинарите веќе почнале да се вртат околу жртвата.

како три? сега знам јас со колку држави се граничиме до толку не сум п оисторија и географија :smir: