Booking.com

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
910 evra komplet

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Da ne e toa za 1 den ? poso tamu pisuva za edna soba 410 e per night toa me buni ako e taka ke bide 9 100 evra :S toa e mnogu
Не верувам дека е за еден ден, не е ова Хилтон, но јави се и прашај. Јас букирам на hostels.com па не знам што да ти кажам за оваа страница колке е релевантна.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Не верувам дека е за еден ден, не е ова Хилтон, но јави се и прашај. Јас букирам на hostels.com па не знам што да ти кажам за оваа страница колке е релевантна.
Не е Хилтон, ова е барем 100 пати полуксузен хотел од Хилтон и никој од нас некогаш нема да си го дозволи.
Најверојатно Берта Додевска е единствената Македонка (што не се занимава со продажба на дрога) која била посетител на овој хотел.

Сепак, сајтов нуди некои last-minute понуди (бар така се рекламира) и затоа е многу поефтин. Сега кога проверив ми вика 449 долари.

August 01, 2011 - August 11, 2011 | 10 nights | 2 adults | 2 rooms
Добар е сајтов ко што гледам, не е измама... Мора да проверам други понуди подоцна :)

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Не е Хилтон, ова е барем 100 пати полуксузен хотел од Хилтон и никој од нас некогаш нема да си го дозволи.
Најверојатно Берта Додевска е единствената Македонка (што не се занимава со продажба на дрога) која била посетител на овој хотел.

Сепак, сајтов нуди некои last-minute понуди (бар така се рекламира) и затоа е многу поефтин. Сега кога проверив ми вика 449 долари.

Добар е сајтов ко што гледам, не е измама... Мора да проверам други понуди подоцна :)
Па тоа е малку фрики за 10 дена излегува дека е ајде 450 евра, но ако одбереш понуда на пример за 1 ден од 1 Авг до 2 Авг е 410 евра. Хотелов е добар ама за Турска 410 евра од вечер ми е малку пресолено ама кој да знае.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.204
Поени од реакции
34.441
Да видиш што нуди и колку милиони евра (а можеби и милјарди беше, не ми текнува), ќе видиш дека не е баш солен... Но, дефинитивно не е за нормални посетители :)
Знам дека пред месец дена кога ги разгледував собите имаше понуда за 82.000 евра за 5 дена. Просторот беше 1000m2, вила, со сопствен двор, базен... Ова се се' само не обични соби. Добро, понудава од 450 евра е најверојатно за некоја од понормалните собчиња (кои за нас сепак се научна фантастика) :)

Windfucker

Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да видиш што нуди и колку милиони евра (а можеби и милјарди беше, не ми текнува), ќе видиш дека не е баш солен... Но, дефинитивно не е за нормални посетители :)
Знам дека пред месец дена кога ги разгледував собите имаше понуда за 82.000 евра за 5 дена. Просторот беше 1000m2, вила, со сопствен двор, базен... Ова се се' само не обични соби. Добро, понудава од 450 евра е најверојатно за некоја од понормалните собчиња (кои за нас сепак се научна фантастика) :)
Можно е не стасав да го разгледам хотелот на сајтов и не сум импресиониран многу од хедонизам ( и онака хотел користам само за 4-5 часа спиење на одмор :)), значи сепак понудава е неверојатни 4500 за 10 дневен престој во хотелов за двајца, а не 450 евра така ако судиме според реномето на хотелот?

Надополнето - така е 4500 евра, еве некој цени од Трип Адвајзор за хотелов од останати сајтови

http://www.booking.com/hotel/tr/adam-eve-hotels.html?aid=314059&label=hotel-88078&utm_source=tripad&utm_medium=SPPC&utm_content=text-cr&utm_term=hotel-88078&do_availability_check=on&checkin_monthday=1&checkin_year_month=2011-8&checkout_monthday=10&checkout_year_month=2011-8&lang=en

lo6ko piratot

безобразно реален
Член од
2 април 2009
Мислења
441
Поени од реакции
56
хотелчево упсс хотелиштево е бајаги луксузно тие петте звездички не му се валда само за украс ...ааа за скапичко? никој не ни е крив што сме ние сиротињи o_O среќа што не пишуваше после per night и per person иначе ни трифун костовски немаше да си го дозволи а не па берта додевска :p

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103

Овој не е тој истиот хотел што имаше репортажа на Телма пред неколку недели од некоја од нашиве агенции?

M

macgowan

Гостин
Kaj go najdovte Adam&Eva...ah strina Berta :D...
Turcija aranzmanite kolku gledam se poskapeni nesto od porano.A i ponudata e dosta `skratena` i fokusirana isklucivo na Antaliskiot region.
Porano imase popovolni aranzmani za skoro site mesta od egejskiot i mediteranskiot breg a sega se udreni na najskapite hoteli na Lara,Kundu,Belek,Kemer etc...,tek tuk nesto poevtino vo Alanya.
Nema Bodrum,Fetije/Oludeniz,Marmaris...steta,Antalija e prezesko i prevlazno.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Moze li nekoj da mi objasni kako ide online bukiranje na hotelski aranzmani na primer ja sum zainteresiran za ovaa ponuda http://www.agoda.com/europe/turkey/antalya/adam_and_eve_hotels.html za 10 nokjevanja od 1 avgust do 11 avgust 2011 ... Kolku bi cinelo 2 sobi po 2 ca (znaci 4 dusi) za 10 dena mi treba vkupnata cena ?
Vkupna cena okolu 8000 evra... a sajtot e dobar gi imam koristeno 3-4 pati za hoteli vo UAE i Tajland,
dobri se samo pazi citaj dobro se cancellation policy i ostali sranja inaku bukiranje mnogu ednostavno izberesh denovi vid na soba uplatis so kartica i ti stiga vaucer i so nego se cekirash..

Attachments

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.698
Поени од реакции
288
Јас секогаш го користам booking.com, до сеа ниеднаш немало утка, се глатко иде, само треба кредитна картица за да се гарантира престојот - дебитна нема да пројде т.е. проаѓа ама после 1 ден те замолуваат да убациш кредитна или ти отиде резервацијата.

Принташ потврдата и чао пријатно.

Wiche

шегобиец
Член од
22 декември 2009
Мислења
204
Поени од реакции
120
Јас секогаш го користам booking.com, до сеа ниеднаш немало утка, се глатко иде, само треба кредитна картица за да се гарантира престојот - дебитна нема да пројде т.е. проаѓа ама после 1 ден те замолуваат да убациш кредитна или ти отиде резервацијата.

Принташ потврдата и чао пријатно.
booking.com i agoda.com se clenovi na priceline.com tako da ponudi se gore dole tuka nekade isti.

Kajgana Shop

На врв Bottom