Вади ги на скрил и вади си ги постепено пример по 100е максимум за да не те заприметат.Знае некој како оди со данокот ако се кладите на bet365? Јас еве играм година дена, фатив добра паричка и некои ми зборат дека треба да го пријавам, а нели државата ќе ги забранува и ќе отвара своја преку државна лотарија за да наплаќа данок. Има некој инфо околу овие работи ?
Кај нас колку што знам со закон е забрането онлајн обложување, но можеш да се регистрираш и да играш. Данок ќе треба да пријавиш доколку вадиш на картичка мислам повеќе од 1000 евра, доколку не пријавиш можно од ујп писмо да ти пратат за да платиш.абе момци, може да се игра на бет365? Законски е?
да не треба нешто даноци, такви раб да се пријавуваат??
Доколку се работи за мала сума нека не те плаши.Едно прашање само имам пари на бет365 , дали да ги ваѓам на мојата картичка директно или што да правам ме плаши ова со даноков
што мислиш за околу 500е што да правам?Доколку се работи за мала сума нека не те плаши.
Вади ги постепено на 3-4 патишто мислиш за околу 500е што да правам?
Прво, Стопанска Банка користи посебна картичка за плаќање на Интернет, која нема врска со оваа твојата. Второ, дури и со таа интернет картичка на Стопанска Банка нема да да можеш да уплатиш на Бет365, затоа што Стопанска Банка ги блокираа трансакциите спрема интернет кладилниците.Deposit Unsuccessful
There has been a problem processing your deposit.
Please check the details you have entered are correct and try again or change to use another payment method.
Зошто не ја прима картичката? Сите полиња ги пополнив со точни информации, број на кредитна картичка, сигурносен код, бет365 пасворд...
Инаку картичката ми е од Стопанска банка (VISA Electron).
Ти треба Виса Електрон од НЛБ тутнскаDeposit Unsuccessful
There has been a problem processing your deposit.
Please check the details you have entered are correct and try again or change to use another payment method.
Зошто не ја прима картичката? Сите полиња ги пополнив со точни информации, број на кредитна картичка, сигурносен код, бет365 пасворд...
Инаку картичката ми е од Стопанска банка (VISA Electron).