Бело робје во Европа, а потенцирана Македонија од амеркански автор.

• Креатор на темата Креатор на темата Helo
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
http://www.msnbc.msn.com/id/3071965/

VELESTA, Macedonia - Olga winced as she drew back the bandage on her right breast, revealing an infected puncture wound that hadn’t healed since a man bit her in a fit of sexual rage. But the wound, for which the 19-year-old Moldovan lacked even basic medicine, is only a small part of Olga’s daily agony. For more than a year she has been held as a sex slave in this town in western Macedonia, where human trafficking flourishes and young girls are forced to endure the sexual whims of thousands of men.

...

Meti made me clean the toilet with my tongue. It was horrible and dirty. I think they did it because I was the newest girl,” Olga said of her ethnic Albanian owner. “He made me lick another girl’s … you know, down there. And then he laughed.

...

Ethnic Albanian rebels in Kosovo, Macedonia and south Serbia — long the masters of drug running in the Balkans — are deeply involved in the human smuggling business, using the flesh trade to fund their separatist movements.

....

И секако кога тогаш ќе се напише глупост:

Lack of laws
The raid on Velesta was the first by Macedonian police, long wary of upsetting the uneasy peace between the country’s Macedonian Slavs and ethnic Albanian minority.

...

Го отворив топиков откако ми го даде Американец и ми потенцираше како лошо влијае врз гледиштето на другите за Македонија, кои не ја знаат целата вистина.

:) не отварај вакви теми, одамна се знае дека се ова е српска пропаганда пласирана за да ни ја расипе калимерата и соживотот со вакви измислици....

Немој со овакви теми, па ќе имаме борба за права.
Ќе го прави голема ако се љути.

АБе ќе го љутиш ама, убаво ви е коа одите и дупите за 50 евреј...

Бев пред некој ден кај Љуши, земавме некои делови за еден пријател за колата, мајката остај што кај Љуши вриеше од цела Македонија колишта бараа делови, и погоре и подолу по тие "кафаните" и хотело-мотелите... Велешки регистрации, Скопски, Струмички итн...

Изгледа убаво им е ... Кога дупат...

Идете у пласница па ќе ви стане јасно, само да беше единственото место такво во Македонија супер ќе беше...

Во Пласница живеат Македонци Муслимани!

Лажани живеат Македоцни Муслимани и Босанци, во Дебреште живеат исто Македонци Муслимани.

Сепак убаво е ебењето, кој сака нека нуди, важно пичка да..

Во Пласница живеат Македонци Муслимани!

Лажани живеат Македоцни Муслимани и Босанци, во Дебреште живеат исто Македонци Муслимани.

Сепак убаво е ебењето, кој сака нека нуди, важно пичка да..
Само што робата е украинки, молдавки итн. Не се летај!

Нека дозволат легализација на проституцијата и ќе се намали ако не и исчезне дивата проституција и белото робје.

Нека дозволат легализација на проституцијата и ќе се намали ако не и исчезне дивата проституција и белото робје.
глупост! Уште полошо ако се деси тоа!

Само што робата е украинки, молдавки итн. Не се летај!

Што сака нека е робата, секој си наоѓа тоа што си заслужува.
Дупката е иста, и кај Молдавинките и кај Французинките.

Точно! На ова би додала и намалување на ширење на сексуално преносливи болести

Легализација на проституцијата би донесла позитивни работи само. Мажите ќе можат да ги задоволат своите потреби и притоа ќе бидат сигурни дека нема за се заразат, нема да постојат присилувани девојки туку своеволно ќе работат, носени на прегледи и така натаму.

Проституција да се забрани,тија што тргуваат со бело робје да се наденат на кол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom