Бела ноќ 27.09.08

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Со тоа што забавата почна од 14.00 има добра шанса да се набави алкохол.
Не лошо да се шетне малце.

A шо се дешава вечерва уствари?
Ништо битно:( нешто на школка, некој џезер у некое прдеж место и аргентиски плесачици низ ГТЦ....и да кафичи пуни со пари

Пошто ќе биде гужва у кафичите на кеј.. Кои дискотеки работат денес?
Ама од сигурни извори. Пошто 10 различни мислења слушнав за Колосеум... 5 ми кажаа дека работи, 5 дека не работи.
ја со сигурност ти кажувам дека не работи. мината недела работеше поради тоа што беше премногу лошо времето и журките кои беа закажани за у летниот клуб мораше да бидат преместени и да бидат одржани во зимското колосеум. офицајлно отварање на колосеум е или нареден петок или наредна сабота (не сум баш сигурен за ова со отварањето).

Не што ке има вечер него што се дешава со ноќта :D , што е поимот бела ноќ и слично зш не сум информиран.

Ноќта си е стандардно црна :pos:
А бела демек, дека цела ноќ ќе има некакви манифестации :)

Не што ке има вечер него што се дешава со ноќта :D , што е поимот бела ноќ и слично зш не сум информиран.

Ноќта си е стандардно црна :pos:
А бела демек, дека цела ноќ ќе има некакви манифестации :)
корект. и сите кафичи ќе работат до раните утрински часови и што е најважно автобусите на јсп ќе сообраќаат до доцна во ноќта :)

Колосеум не работи ни хардрок не работи. Сааааамо кафичи за вечерва. Мамата!!!

Од дискотеки Б2 и Миднајт имате ама се мислам дека внатре ќе биде газење :jaj:

Маракана работеше и беше преееееееееееееемногу гужва, земав кључ од кола и ојдоф да спијам. Еден од другарите го мавна топлотен шок, а убаво викав да не одиме. Неврмајнд.
Бев скоро цело време во Парк. Фатив од третиот бенд па натаму. Добри беа Mallfunction, Furion (кои шутки ги имаше на бендов, машала), и Better Decision исто вредеа. После нив имаше некои рапер4иња, уствари Кацар беше типот, цело време збореше Кацар владее, Кацар ебе, Кацар, кур се тресе у ладна вода. Па си ојде и тој :)
За крај ди-џеи од MJM ама за жал друштвото веќе вршеше притисок да се оди во Маракана.

У парк беше добро.
Али у Магор многу лошо напишале у програмата, и хаику читање и Станоевски ги стаиле во 23.30, а читањето било од 22.30, бар бендот го фатив скроз од почеток...

Аман таа бела нок. Многу популарна. А кога излевате обична саботна нок у колку си идете море?

Вчера беше доста интересно "изненадувањето" со огнот на плоштад, само како немаше некоја женска гола да се соблече:). Како и да е што убаво си се згреавме пошто бевме у први редови па не фати после паника тоа боците многу се тресеа, отидовме у парк имаше доста буткање:) и на крај тие раперчињата си завршија и толку беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom