Бела ноќ 27.09.08

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Леле стварно, само у сабота да не врне!! Се надевам дека ќе има некои добри свирки у парк:)

Cea ако добро разбрав од флаерот на школка почнува од 20 часот?:toe:

Целава организација каканица :toe: ништо интересно барем некој Dj да стаеја на плоштад :tapp:

Изгледа ќе се дреме по кафичи,лани на плоштад беше интересното

Само ми се засфиѓа она во кафе книжарница Магор од 23:30ч Игор Станоевски, блуз бенд... ништо друго...:toe:
Кој е за таму??? Нек ми пише на профил ќе се договориме... :)

Ја сум за свирките на Mailfunction и Dedicated for Life :) Ќе биде забавно во секој случај :)

За времето тешко да се прогнозира како ќе биде, ама од ова што го прочитав не сум воодушевен. Групите што ќе бидат на школка не ми се баш познати и не сум баш по таква музика. Останатото не делува премногу интересно, така да изгледа ќе биде шлаење натаму наваму и седнување во некое кафуле.

Е па луѓе се гледаме некаде во 20:00 на Школка:)

Јас како што разбрав уште пред да дојдам до програмата, Инфаркт откажале.

Значи ако сум жива и здрава до вечер :), ќе го почнам излазот со аргентинско танго у гтц од 8. После идам накај плоштад да ѕирнам што финти прават тие актерите, и после шлагот на вечерта би бил блузот у Магор.

И уште, hope to see kajgana people, besides Mac и Korun. :wink:

Ps. Не можеле некој попознат бенд да викнат на школка?!

Елена Ристеска ли да ја викнат бре?
Овде претежно настапуваат млади, да не кажам андерграунд артисти.

А во Магор ќе биде џган, Игор заслужува поише од тоа малецко, иако симпатично местенце...
Ама ќе отворат и нанадвор. Би требало.

Пошто ќе биде гужва у кафичите на кеј.. Кои дискотеки работат денес?
Ама од сигурни извори. Пошто 10 различни мислења слушнав за Колосеум... 5 ми кажаа дека работи, 5 дека не работи.

Дискотеки сигурно нема да работат само клубовиве, евентуално Б2 да работи.
Како и да е прво негде у кафана ке идам па накај кеј!

Грев е бе луѓе на Бела Ноќ по дискотеки да се потите...
Да да ќе бидеме хард кор и ќе киснеме на дожд на плоштад, или ќе се калосуваме во парк.....и сето тоа без грам алкохол од нигде. Епа шогиебам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom