ББ Кинг (Турбофолкери, обавезно кликај)

• Креатор на темата Креатор на темата A__
  • Време на започнување Време на започнување
Bacillus gagous, не те разбрав шо сакаш да кажеш?

Убаво пишува, за турбофолкери, да се измамат да кликнат (ќе мислат нешто за мешање е) па ќе го прочитаат и нешто ќе знаат за ББ Кинг (ќе си каснат од јазикот). А кога ќе слушнат нешто негово може и ќе се замислат.

Па тоа ми беше и зборот.
До сега никој кој официјално се декларира како турбофолкер не дал коментар , па за тоа викам ко да си пишал „забрането за турбофолкери„ наместо „посебно наменето за турбофолкери„ (иронија малку).
Ретки се тие турбофолкери кои имаат слушнато поширок спектар на музика па пак се задржале на турбофолкот.
Имам чувство дека ко на турбофолкерите им се некеко испрани мозоците ,идат со многу предрасуди кон секој вид музика различен од турбофолк.

Bacillus gagous напиша:
Па тоа ми беше и зборот.
До сега никој кој официјално се декларира како турбофолкер не дал коментар , па за тоа викам ко да си пишал „забрането за турбофолкери„ наместо „посебно наменето за турбофолкери„ (иронија малку).
Ретки се тие турбофолкери кои имаат слушнато почирок спектар на музика пак се задржалее на турбофолкот.
Имам чувство дека ко на турбофолкерите им се некеко испрани мозоците ,идат со многу предрасуди кон секој вид музика различен од турбофолк.

Од моја гледна точка, колку само не си у право али ај.

Bacillus gagous напиша:
Па тоа ми беше и зборот.
Ретки се тие турбофолкери кои имаат слушнато почирок спектар на музика пак се задржалее на турбофолкот.

Bacillus gagous, ти си потполно во право. На било кој човек кој счуша било каков тип на музика кога ќе му предложиш нешто тој најмалку што ќе стори е ќе го ислуша. Тоа не е случај кај турбо-турбофолкерите, бидејќи тие знаат се и нивната музика е најдобра. Ако не е српска - тогаш не ја слушаат (ко шо ми се деси пред некој ден, и викам на една личност да ти ја дадам една песна од Ерик Клептон, ми одговори а не не слушам јас такви песни). Е па добро. Ако не е на српски не ја слушаат. Ебатти умот.

Стеф, честито, ти си првата турбофолкерка од Кајгана која се едуцира за еден музички правец покрај турбофолкот. Честитки, наредниот час ќе биде следната недела, но во прикриена тема (во гурманско катче, општи муаебети) за да не ја препознаете и да ја отворите. :)

Coveci totalno se soglasuvam iako vo glavnom slusam rok si kupiv navreme cd od tipov koj sto e nenormalen svaka mu cast...A koga toa bil u skopje?

Вечерва во 22:00 часот ќе емитуваме час и половина блуз музика од легендарниот ББ Кинг. Верувам ќе има доста кои ќе сакаат да ги слушнат неговите песни. Еве ја плеј листата која ќе оди вечер.

bb.jpg

Стеф ако немаш винамп за да слушаш радио јас би ти се јавил по телефон за да ги ислушаш песниве. :)

WOOOOOOOwww...одличен избор, бравоо:je:

и ја би слушал ама тешко дека ке бидам на компјутеров, затоа си земав ад си симнувам песни од него

Андроник напиша:
Bacillus gagous, ти си потполно во право. На било кој човек кој счуша било каков тип на музика кога ќе му предложиш нешто тој најмалку што ќе стори е ќе го ислуша. Тоа не е случај кај турбо-турбофолкерите, бидејќи тие знаат се и нивната музика е најдобра. Ако не е српска - тогаш не ја слушаат (ко шо ми се деси пред некој ден, и викам на една личност да ти ја дадам една песна од Ерик Клептон, ми одговори а не не слушам јас такви песни). Е па добро. Ако не е на српски не ја слушаат. Ебатти умот.

Стеф, честито, ти си првата турбофолкерка од Кајгана која се едуцира за еден музички правец покрај турбофолкот. Честитки, наредниот час ќе биде следната недела, но во прикриена тема (во гурманско катче, општи муаебети) за да не ја препознаете и да ја отворите. :)

како прво не се согласувам со него пошто не е у право, а до душа и ти, мојот спектар на музика е далеку поширок одколку што ти мислиш, транс журка гледам да не пропуштам ни една, во петоците идеме во кафана на српско, малце на пиење и после кафана во Маракана на Рок, поретко, али идам и по дискотеките на комерцијала.
КАКО ВТОРО Машко сум бе брат !!!!
Како трето - Од Ерик Клептон - Најомилена ми е Лејла (анплаг верзија) и знам кој е и го слушам
Како четврто ти од пост не можеш да приметиш дали чоек е женско или машко, па после ке праиме муабет дали јас сум турбо фолкер или не.

Stef, значи видовме дека спектарот на музика ти далеку поширок од горниот коментар. Па од кај да знам дека си машко? Си ставил Стеф (кратенка ваљда од Стефани, Стефанија) си ставил маче на аватар и сакаш луѓево да мислат дека си машко. Па од кај да знам јас дека си машко?

Па неможам да приметам си ставил женско име маче за аватар и сакаш да приметам дека си машко. Плус застана во одбрана на турбо фолкот, шо ми е мене битно дали си машко или женско, кога сам отворено кажуваш дека мешаш на маси во петок.

Поентата ми е да ти докажам дека сум љубител на сите спектари, без разлика што музика или лугето како се облекуваат или незнам што, и поради тоа така отидов контра.
btw И НА АВАТАРОТ Е МАШКО БЕ БРАТ (Мачор од Шрек 2)

Епа стеф очигледно грешно си ме сватил оди таму на темата што мислите за турбофолкот и ќе видиш што мислам за турбофолкот.
И никогаш ништо не реков лошо за турбофолкот туку само наведов каква слика се добива со начинонт и постапките на некои турбофолкери.

ај бе баталете ги турбо фолкерите, до толку ли вреди таа музика па дури и на оваа тема да збориме, дајте за ББ Кинг да позбориме, турбо фолкерите не заслужувуаат ни името да му го спомнат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom