Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Челзи ептен тешко да прибере некој добар стопер, а да не го претплатат. Сите знаат дека очајно има треба, така да ќе искорстуваат. Челзи да понудеше иста пара за Стоунс пред 2 месеца, ќе си го земеа лагано.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.253
Поени од реакции
13.769
Челзи ептен тешко да прибере некој добар стопер, а да не го претплатат. Сите знаат дека очајно има треба, така да ќе искорстуваат. Челзи да понудеше иста пара за Стоунс пред 2 месеца, ќе си го земеа лагано.
Ма управата е виновна за се. Подготовките катастрофа, со трансфериве уште полошо.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Добро единствен сум шо мислам дека на Челзи не им треба штопер со тоа шо и Бане може да игра таму. И оти уште не сфаќам спасот го гледате во Стоунс ?

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.786
Добро единствен сум шо мислам дека на Челзи не им треба штопер со тоа шо и Бане може да игра таму. И оти уште не сфаќам спасот го гледате во Стоунс ?
Бане со формава може едино у ФК Табановце да игра, а не пак сезона да им спасува на Челси...
Мислам дека не Челси им треба докажан квалитет, а не потенцијал.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.728
Зборуваш Бане ко бек , а јас зборувам за Бане ко штопер шо е огромна разлика.

H

HoT IcE

Гостин
Бане со формава може едино у ФК Табановце да игра, а не пак сезона да им спасува на Челси...
Мислам дека не Челси им треба докажан квалитет, а не потенцијал.
Табанове ли има екипу, дај и ја да иду жити све :D

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И јас сум на истото мнение. Бане веќе не може да игра бек. А стопер и те како може да игра.

Член од
13 јануари 2013
Мислења
1.537
Поени од реакции
1.172
Иванович е многу слаб кога треба да нафрли топка во шеснаесетик што му е потребно на еден бек

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Иванович е многу слаб кога треба да нафрли топка во шеснаесетик што му е потребно на еден бек
Не е тоа најголемиот проблем, најголемиот проблем е што веќе влегува во години, 31 има, нема брзина потребна за бек, го претрчуваат противничките крила и бекови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom