Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Ќе ги седнат Навас и Насри на клупа.
Толку пари не даваат за резерва. КДБ-Стерлиг-Силва ќе играат

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.383
Поени од реакции
12.813
Сити со КДБ на хартија страшно ќе изгледаат, ама мислам дека КДБ и Силва ќе се гушат ако играат заедно и двајцата сакаат да играат централно, на последниве 3 утакмици Силва игра како прероден поради големата слобода што ја има во средина од теренот одма зад Агуеро, Стерлинг и Навас се класични крила, спијат по страна, посебно Навас, додека КДБ ќе му се пика во зоната на Силва.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Сити со КДБ на хартија страшно ќе изгледаат, ама мислам дека КДБ и Силва ќе се гушат ако играат заедно и двајцата сакаат да играат централно, на последниве 3 утакмици Силва игра како прероден поради големата слобода што ја има во средина од теренот одма зад Агуеро, Стерлинг и Навас се класични крила, спијат по страна, посебно Навас, додека КДБ ќе му се пика во зоната на Силва.
Изгледа еден од нив ќе игра ко Мата кај нас, крило а ќе се уфрла средина.

А, да, и нема да се враќа назад. :D

Член од
14 април 2012
Мислења
32.981
Поени од реакции
67.784
74 милиони, за да седи на клупа? Има да го играат и на ќоро и на сакато.

H

HoT IcE

Гостин
КДБ не игра централно, туку лево крило и таму ги пружи најдобрите партии за Волфсбург. Во Сити ќе игра десно место Навас, а место Навас и ќор и сакат да е, подобар ќе биде. А тоа дали ќе ги оправда парите и дали ќе бидне јако засилување останува со време да видиме. Енигма е како што рече Фросе.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Si se tesime site deka Portokalovoto nema da gi opravda parite isto kako so si se tesevme deka Sterling nema da gi opravda a ustvari si znajme deka ke gazat za Siti I dvajcata

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Roberto Martinez has now confirmed to the media that Everton will reject John Stones' transfer request in the morning. :D

Read into this what you will... in the last 10 minutes or so Saido Berahino has unfollowed his own club West Brom on Twitter. :pos:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.660
Поени од реакции
59.593
Ќе гaзи, aли пaрите немa дa ги oпрaвдa.
Мнoгу се :D

Зa дa ги oпрaвдaaт Сити фрлените пaри гoдинaвa, мoрa нaјмaлку трoјнa крунa дa oсвoи :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Аха. Да ја кренат премиер лигашката титула и те како све ќе биде оправдано. Многу ќе му биде гајле на некој после тоа колку пари потрошиле.

H

HoT IcE

Гостин
Една од работите што никад нема да ги сфатам е објаснувањево и демагогии околу оправдување/неоправдување пари, како вие да сте ги дале од ваш џеб. Плус кој знае кој клуб како работи и што се дешава финансиски у позадина. Ама млатите празна слама, нека се дешава нешто. :D

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Ќе гaзи, aли пaрите немa дa ги oпрaвдa.
Мнoгу се :D

Зa дa ги oпрaвдaaт Сити фрлените пaри гoдинaвa, мoрa нaјмaлку трoјнa крунa дa oсвoи :D
Пошто Реал така ги оправдува парите потрошени сите овие години. :D[DOUBLEPOST=1440632598][/DOUBLEPOST]
Една од работите што никад нема да ги сфатам е објаснувањево и демагогии околу оправдување/неоправдување пари, како вие да сте ги дале од ваш џеб. Плус кој знае кој клуб како работи и што се дешава финансиски у позадина. Ама млатите празна слама, нека се дешава нешто. :D
Не беше ти од тие шо ја спомнуваше платата на Фалкао? И Ди Марија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom