Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знаејќи ги кокошките, 45 милиони само за една нога на Кејн ќе бараат.
И Јунајтед кога ќе прифати да плати, овие пак ќе бараат уште 10че.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кејн летово без 60 тешко, наредното лето ако истера уште една ваква сезона, Бејл цена ко ништо.

Ама ок, ќе вредат за него сите пари.

W

wicked_1

Гостин
Стварно ќе излезе Вудвард џиниас ако го земе за тие пари. Само што он им е прв играч моментално у екипата, а претходниот таков го шитнаа за 80+ мил. фунти.
Рачунај riots у северен Лондон ако го продадат :icon_lol:, алфа и омега им е на фановите...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јас искрено не верувам дека летово ќе го продадат, не па за таа сума ама ќе го остаам Чемпионс да се губи, ко што се губи со споредбата лев беГ - напаѓач :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Клеверли па Ранокија, сфака част. Вака така сериозен тим склопија Евертон.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Јас искрено не верувам дека летово ќе го продадат, не па за таа сума ама ќе го остаам Чемпионс да се губи, ко што се губи со споредбата лев беГ - напаѓач :D
А што сакаш да кажеш, оти Ливерпул си плати таман за Бентеке, или оти Манчестер го плати Шо прееемногу, а Ливерпул го плати Бентеке многу? :D Оти јас кажав дека и двајцата се преплатени и неможам да те разберам што ти е муабетот. xD

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А што сакаш да кажеш, оти Ливерпул си плати таман за Бентеке, или оти Манчестер го плати Шо прееемногу, а Ливерпул го плати Бентеке многу? :D Оти јас кажав дека и двајцата се преплатени и неможам да те разберам што ти е муабетот. xD
Муабетот ми е дека ако Бентеке е преплатен, Шо е 3 х преплатен :)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Последниве 2-3 периоди скоро сите играчи се преплатени. Мора да се навикнеме дека повеќе ќе нема нормални суми за просечни, а камо ли за одлични играчи.

R

red.devil

Гостин
Како што ти беше скептик за Бентеќе јас бев за Шо, ама сега морално и одговорно ти тврдам дека за пар години парите фрлени на Шо ќе изгледаат смешно. :)

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
Леви бекови моментално има најмалце, што се вика нема ни за лек.. Shaw само што напуни 20 години и има потенцијал да биде најдобар лев бек на планетата, сеа јесда 30м за 18 годишен се многу, ама ако со тоа си ја осигуруваш позицијата за долг период и те како вредат. Башка што освен што има страшен потенцијал што полека го остварува има и мозок и желба, не е раскурчен клинец, туку баш обратно. Мислам дека за некое време ќе се гледаат како bargain тие 30м :)

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.576
Дени за 45 не го дава сега а ако изигра како лани друго лето четириес пута два :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom