И Јунајтед кога ќе прифати да плати, овие пак ќе бараат уште 10че.Знаејќи ги кокошките, 45 милиони само за една нога на Кејн ќе бараат.
Стварно ќе излезе Вудвард џиниас ако го земе за тие пари. Само што он им е прв играч моментално у екипата, а претходниот таков го шитнаа за 80+ мил. фунти.
А што сакаш да кажеш, оти Ливерпул си плати таман за Бентеке, или оти Манчестер го плати Шо прееемногу, а Ливерпул го плати Бентеке многу?Јас искрено не верувам дека летово ќе го продадат, не па за таа сума ама ќе го остаам Чемпионс да се губи, ко што се губи со споредбата лев беГ - напаѓач![]()
http://www.toffeetalk.comКако беше форумот на Евертон? Сигурно е интересно сега за читање![]()
Муабетот ми е дека ако Бентеке е преплатен, Шо е 3 х преплатенА што сакаш да кажеш, оти Ливерпул си плати таман за Бентеке, или оти Манчестер го плати Шо прееемногу, а Ливерпул го плати Бентеке многу?Оти јас кажав дека и двајцата се преплатени и неможам да те разберам што ти е муабетот. xD
Како што ти беше скептик за Бентеќе јас бев за Шо, ама сега морално и одговорно ти тврдам дека за пар години парите фрлени на Шо ќе изгледаат смешно.Муабетот ми е дека ако Бентеке е преплатен, Шо е 3 х преплатен![]()
Леви бекови моментално има најмалце, што се вика нема ни за лек.. Shaw само што напуни 20 години и има потенцијал да биде најдобар лев бек на планетата, сеа јесда 30м за 18 годишен се многу, ама ако со тоа си ја осигуруваш позицијата за долг период и те како вредат. Башка што освен што има страшен потенцијал што полека го остварува има и мозок и желба, не е раскурчен клинец, туку баш обратно. Мислам дека за некое време ќе се гледаат како bargain тие 30мМуабетот ми е дека ако Бентеке е преплатен, Шо е 3 х преплатен![]()