Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Беработ си продолжува и со својата реторика и во Фулам .... кое спиење човече не ми се верува , наместо да трчи тој се заебава и спие на средината на теренот .... кој знае зошто ферги го продаде , за утакмицата - топ , вакви натпревари сакам - да се надигруваат ...
После во 16:00 часот има
ВБА - Евертон
Свонси - Сандерлен ...
Леле рај за очи ...

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
120.000 фунти неделно за џвакање мастика на клупа, па кој би сакал да си замине

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Вие гледавте како играше Бербатов или само да се пише нешо?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Вие гледавте како играше Бербатов или само да се пише нешо?
Како бе не го гледав , доволни ми се 30 минути да проценам како се одвиваше во Манчестер како сега во Фулам ... иста работа си тера ... не се ни променил , сигурен сум дека ферги не погрешил и знаел најдобро што да прави ...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Како бе не го гледав , доволни ми се 30 минути да проценам како се одвиваше во Манчестер како сега во Фулам ... иста работа си тера ... не се ни променил , сигурен сум дека ферги не погрешил и знаел најдобро што да прави ...
Па Јол баш затоа го зеде, не му треба него подвижен напаѓач, има таков (Родаљега), му треба некој ко Бербатов. Му треба креатор на шанси, асистент... Имаше Берба еден продор кога го изврте тој бекот на ВХ, после на нога му ја намести на Родаљега овој статива удри. Фергусон ја смени тактиката и Бербатов не одговараше на таа, но не значи тоа дека не е квалитетен.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Дечкото секогаш играл така, тој му е стилот, ама можеш да ја видиш статистиката која ја има зад себе, и ако влезе во ритам, 10-15 гола сезонава не му бегаат
Фергусон да не го седеше толку многу на клупа, тој во јунајтед, сигурно ќе имаше просек 20 и нешто гола по сезона

Член од
22 мај 2012
Мислења
65
Поени од реакции
62
Да си се пофалам прва утакмица Вест хем - Фулам ГГ и уште не ми е јасно дали е позае*ано да те зезне првата и цел ден да го поминеш без фудбал или последната и моментот кога го џвакаш ливчето.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Да си се пофалам прва утакмица Вест хем - Фулам ГГ и уште не ми е јасно дали е позае*ано да те зезне првата и цел ден да го поминеш без фудбал или последната и моментот кога го џвакаш ливчето.
јас секогаш ги избегнувам натпреварите од 13.45, токму поради тоа, да не зезне првата, после нема гледање фудбал повеќе, кој е жарот (y)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Ливерпулциве да не планираат да прават спин-оф клуб?
Пошто лани на навивачите на Јунајтед кога им сметаа газдите си го отворија Јунајтед оф Манчестер па случајно можда догодина ќе постои и Pool of Liver FC

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Па Јол баш затоа го зеде, не му треба него подвижен напаѓач, има таков (Родаљега), му треба некој ко Бербатов. Му треба креатор на шанси, асистент... Имаше Берба еден продор кога го изврте тој бекот на ВХ, после на нога му ја намести на Родаљега овој статива удри. Фергусон ја смени тактиката и Бербатов не одговараше на таа, но не значи тоа дека не е квалитетен.
еден продор ?!?!
и му ја намести ....

Тоа е се што можеше во овие 45 минути да стори ?
Така се надеваше и Ферги и затоа и го продаде ;)
Не сум знаел дека треба да спие во средината па да креира шанси , браво , за креирање шанси ти треба многу пот , а не дремење на теренот па да асистира , одлично ме просветли , кој знае дали знае да шутне и долги топки .....
А која тактика ја сменил , ако можеш кажи ми , и која е причината што не можеше да се адаптира ?
И ти самата ќе си откриеш одговорите на твои прашања ....

Дечкото секогаш играл така, тој му е стилот, ама можеш да ја видиш статистиката која ја има зад себе, и ако влезе во ритам, 10-15 гола сезонава не му бегаат
Фергусон да не го седеше толку многу на клупа, тој во јунајтед, сигурно ќе имаше просек 20 и нешто гола по сезона
Ама сега го нема керик , сколс , кагава , андерсон па да му асистираат и да погодува голови ....
ова е друг тим , друг клуб , друга игра се преферира , баш ме интересира како ќе се снајде или пак ќе си бара друг клуб , како што направи манчестер ....

Еден ми збори за асистирање , друг за давање голови ... :cautious:
Што е следно ?

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Ама сега го нема керик , сколс , кагава , андерсон па да му асистираат и да погодува голови ....
ова е друг тим , друг клуб , друга игра се преферира , баш ме интересира како ќе се снајде или пак ќе си бара друг клуб , како што направи манчесте
Тоа да, но мислам дека е доволно искусен да се снајде и во овој тим, ако се земе в прердвид, дека јунајтед не му единствен клуб, играл и во Леверкузен и во Тотенхем, и секаде постигнувал голови, ќе видиме што ќе се случи, сега има и години во своите нозе, друго е со 20, а друго со 30

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ливерпулциве да не планираат да прават спин-оф клуб?
Пошто лани на навивачите на Јунајтед кога им сметаа газдите си го отворија Јунајтед оф Манчестер па случајно можда догодина ќе постои и Pool of Liver FC

Касно им текна(ло)... :D

http://www.zoes-place.org.uk/liverpool/images/stories/AFC_Liverpool_Crest.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/A.F.C._Liverpool

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Тоа да, но мислам дека е доволно искусен да се снајде и во овој тим, ако се земе в прердвид, дека јунајтед не му единствен клуб, играл и во Леверкузен и во Тотенхем, и секаде постигнувал голови, ќе видиме што ќе се случи, сега има и години во своите нозе, друго е со 20, а друго со 30
ај баш да видам ... со ваква игра никаде не тера ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom