Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.765
Поени од реакции
20.485
Се знае за следната сезона: Forza Sanderlend!

Џакерини може да игра каде и да посака Ди Канио.
Немам појма што формација игра Сандерленд, па затоа немам идеја точно на која позиција ќе го стават.
Немој со вакви испади, тука само енглески:D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Sevilla have announced they have agreed to sell their Spain striker Alvaro Negredo to Manchester City pending a medical.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
За сите тие што велеа оти ова е глуп трансфер на Сити, гадно се зафркнале....Негредо сигурно оти ќе биде да речам златна резерва, а кој го има подобро пратено ќе свати оти се работи за врвен напаѓач.

2

~2A

Гостин
За сите тие што велеа оти ова е глуп трансфер на Сити, гадно се зафркнале....Негредо сигурно оти ќе биде да речам златна резерва, а кој го има подобро пратено ќе свати оти се работи за врвен напаѓач.

Со Џеко двајцата ќе си се тешат како резерви? :unsure:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Со Џеко двајцата ќе си се тешат како резерви? :unsure:
Ротација, тој и Џеко, некогаш и Кун ќе игра како полушпиц, главно ќе имаат многу опции во напад: Џеко, Агуеро, Негредо, Силва, Навас, Насри, има 5436547 опции за ротирање во 4-2-3-1 формација....

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Не ми се верува Џексон да остане.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не ми се верува Џексон да остане.
Секако оти би било премногу и Џеко и Негредо да греат клупа, ама мислам оти двајцата ќе останат, сепак Сити игра на 4ри фронта и сите ќе добиваат подеднакво шанса, плус нема шанси Сити да остане со само два напаѓачи

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.361
Поени од реакции
12.774
mnogu mu se jaki mindgames-ov na Mourinho,glejte go situacijava so Runi ama si ja koristi :)

2

~2A

Гостин
mnogu mu se jaki mindgames-ov na Mourinho,glejte go situacijava so Runi ama si ja koristi :)
Со сила убавина веќе не бидува, ако толку сака да си замини нека си оди. :)place:)

Ама сигурен сум дека ќе го преплатат, доколку сакаат да го видат во нивниот тим. :icon_lol:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Да го испоштувам англискиот, глори глори Сандерленд!:D Џерард,Мата,Хазард?? Џак ќе ги кине сите!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да го испоштувам англискиот, глори глори Сандерленд!:D Џерард,Мата,Хазард?? Џак ќе ги кине сите!
Па добро де, да му се сневиди, Бириндели да му го продадевте на Сандерленд помалку поста ќе имаше :D :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom