Barclays Premier League Season 2012-2013

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.929
Поени од реакции
45.012
Мурињо од кренат офсајд стана тренер така да нема што да се буни!
Da da od krenat ofsajd i trojna kruna osvoi so Inter, radi toj krenat ofsajd e jedini na planetava sto ima tituli od Italija, Anglija i Spanija. :facepalm:
Nekoi rani ocigledno nikad nema da bidat zaleceni, a se pominati godini i godini, jebiga. Nego ne e toa tema na muabet, neznam zasto ja nacna voopsto, od eden glup muabet, na drug sega se prejde.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Запалете му го дресот, ве шитна за ривалите :D
Готово, не предаде, како и претходно кога ја пееше химната на ливерпул:icon_lol:
--- надополнето: 19 август 2012 во 18:08 ---
Da da od krenat ofsajd i trojna kruna osvoi so Inter, radi toj krenat ofsajd e jedini na planetava sto ima tituli od Italija, Anglija i Spanija. :facepalm:
Nekoi rani ocigledno nikad nema da bidat zaleceni, a se pominati godini i godini, jebiga. Nego ne e toa tema na muabet, neznam zasto ja nacna voopsto, od eden glup muabet, na drug sega se prejde.
Никој не оспорува кој е и што е, но да не беше тој момент, не верувам дека така ќе му одеше кариерата, едноставно имаше среќа!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
E kao ne se zalopojki, ona pozadi sto e, zasto Ivanovic igral ... bog da cuva, krucijalnata alka za Chelsea za da go sovlada ... Wigan.
Ostanatovo, ofsajd za Shity miti, takvi nekoi muabeti, sto ke se desavalo ako ova bilo na mec od United ili samo na United mu pomagale sudii i slicno, nikoj ne se ni zamara so toa, ko da im trebase ovoj milimetarski ofsajd na City za da go sovlata SOTON.

Muabetot mi e deka nemaat nikakva poenta muabetive, na sila se teraat, copy paste baska sto se toa e drug muabet, duri i zavidlivo deluvaat, zasto Chelsea pobedile u prv mec ili zasto City na poluvreme vodat a dale gol od milimetarsko ofsajdce. :eek:

Inter derbi mec so Milan izgubija radi vakov ofsajd, nikoj A ne kaza, a Murinjo bese trener, i baska za Italija stanuva zbor ... Italija covece, pa A ne se kaza za taa situacija, duri i se potencirase deka iako e ofsajd, teska e za sudenje takvata situacija, tuka nekoj da ja otvori temava sto ne gi gledal tekmive ke pomisli presedani se desavale u pm
Тоа за Ивановиќ не видов некој од нас грото да се бунат затоа што дебилно е Ивановиќ да биде казнет за нешто што се десило во супер куп, сеа малце возрасно да размислуваме.

И за овие два параграфа твои наредни се сложувам, баш за да видат другиве шо го потеа ланска сезона со тоа Јунајтед ова Јунајтед она колку дебилно изгледа, и тоа да, баш у прво коло како што ти викаш коа ги тепавме ВБА имаше муабети ко демек за првиот гол Олсон намерно се тргнал за Јанг да шутира :pos:Глеаш до кај идат размислувањата? :facepalm:

Сити комотно ќе си тепаат 3-0 тука и нема што да се дискутира, најмалце ми беше мене поентата да ги омаловажувам нив, пенал си имаше, исто како и вчера и денес ситуациите.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.175
Поени од реакции
8.255
Porto!!!!!

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Мурињо од кренат офсајд стана тренер така да нема што да се буни!
Точно.Малку познат факт е (Ама еве гледам битно тебе ти е познат) дека Мурињо пред да стане тренер сакал да биде судија.Арно ама нешто повеќе го влечело да стане тренер.И тој главниот судија што им бил му рекол на Мурињо "Слушај гледам имаш желба тренер да станеш па сакам да ти ја исполнам таа желба.Ако кренеш офсајд знаменце на следниот натпревар тренер ќе те направам".И така Мурињо крена офсајд и од кренат офсајд стана тренер.And everyone lived happily ever after (by everyone i mean everyone that isn't United or Barca fan)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.717
Поени од реакции
43.745
Си еба матер темава.. Не ти дават ни да "поплачеш" бе.. Како и да ја вртиш не бива.. Ајде нека е со здравје.. Сеа сакам Сити да даде гол од 3 метра офсајд.. Само ќе ги молам да молчат навивачите на Јунајтед... Поздрав...

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Се замолува еден член (кој нема да го именуваме) да прекине да постира слики бидејќи тоа му се единствените ствари од што му се состојат последните 10 мислења. Се надеваме дека членот ќе се пронајде и ќе согледа дека ниту сликите му се интересни, ниту пак он на некој му е интересен :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.929
Поени од реакции
45.012
Готово, не предаде, како и претходно кога ја пееше химната на ливерпул:icon_lol:
--- надополнето: 19 август 2012 во 18:08 ---

Никој не оспорува кој е и што е, но да не беше тој момент, не верувам дека така ќе му одеше кариерата, едноставно имаше среќа!
Pa Fergi kolku sreka imal u zivotot, retko koj takvo nesto doziveal, moze samo Murinjo, potoa Pep isto posle nekolku glupi odluki na sudii vo nivna korist osvojuvase golemi trofei, ama glupo e radi toa kal da se frla na takvite iminja.
Srekata e sostaven del od sekoj sport, na nekoi im e nakloneta na nekoi ne, obicno sekoj roden sampion e roden pod nekoja srekna zvezda i bez toj faktor prasanje e dali nekad Murinjo bi bil ova sto e, ili Pep bi bil ova sto e, ili Fergi ili bilo koj drug, dali e toa odluka na sudija ili nesto sasvim treto ko ona od Barcelona so Baern u zadnji momenti a prethodno bavarcive go promasuvaa nepromaslivoto, seedno, univerzumot na takvite uvek im bil naklonet i ke im bide naklonet, me cudi samo zasto istovo se desi i kaj Mancini lani ... nevideno do sega.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Видиш среќата е чудна работа.Некои ја имаат некои ја немаат.Да претпоставам РДМ имаше среќа кога освои ЛШ,Базел лани имаа среќа во ЛШ,Сити во последно коло имаа среќа,Барса кога тепаше во финалето пред некоја година и кога Меси даде гол со глава исто на среќа беше.
Ама сва среќа што има некои талентирани играчи како Солскјер кои што намерно се чуваат за во 93 минута да дадат гол колку да биде поинтересен натпреварот а не оти среќа имал

Тоа за Ивановиќ не видов некој од нас грото да се бунат затоа што дебилно е Ивановиќ да биде казнет за нешто што се десило во супер куп, сеа малце возрасно да размислуваме.

И за овие два параграфа твои наредни се сложувам, баш за да видат другиве шо го потеа ланска сезона со тоа Јунајтед ова Јунајтед она колку дебилно изгледа, и тоа да, баш у прво коло како што ти викаш коа ги тепавме ВБА имаше муабети ко демек за првиот гол Олсон намерно се тргнал за Јанг да шутира :pos:Глеаш до кај идат размислувањата? :facepalm:

Сити комотно ќе си тепаат 3-0 тука и нема што да се дискутира, најмалце ми беше мене поентата да ги омаловажувам нив, пенал си имаше, исто како и вчера и денес ситуациите.
Не грото али исто 2-3ца се бунеа исто како што се бунат сега и за Сити и во иднина цела сезона ќе се бунат за ситници најверојатно.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Pa Fergi kolku sreka imal u zivotot, retko koj takvo nesto doziveal, moze samo Murinjo, potoa Pep isto posle nekolku glupi odluki na sudii vo nivna korist osvojuvase golemi trofei, ama glupo e radi toa kal da se frla na takvite iminja.
Srekata e sostaven del od sekoj sport, na nekoi im e nakloneta na nekoi ne, obicno sekoj roden sampion e roden pod nekoja srekna zvezda i bez toj faktor prasanje e dali nekad Murinjo bi bil ova sto e, ili Pep bi bil ova sto e, ili Fergi ili bilo koj drug, dali e toa odluka na sudija ili nesto sasvim treto ko ona od Barcelona so Baern u zadnji momenti a prethodno bavarcive go promasuvaa nepromaslivoto, seedno, univerzumot na takvite uvek im bil naklonet i ke im bide naklonet, me cudi samo zasto istovo se desi i kaj Mancini lani ... nevideno do sega.
Го читам ова и ми текнува како лани погодивме 33 стативи :(

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
ЧИСТ ПЕНАЛ,ЧИСТ ГОЛЛ !! :D:D Гледам на СкајСпортс сега во студиото ништо не оспорија од судијата,само тука изгледа филмови се прават..
Oвде се најголемите експерти собрани така да батали СкајСпортс и све друго:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom