Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Сега ќе дојде Џоф Шривс и ќе каже чив е Лондон :D

xochipilli

Војвода
Член од
29 јули 2006
Мислења
426
Поени од реакции
116
Има Челшит да еде још леб за да биде најдобра екипа од Лондон...

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Има Челшит да еде још леб за да биде најдобра екипа од Лондон...
абе и ливерпулци исто викаат за манчестер ама сите знаеме колку смешно тоа изгледа

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Достате со тие глупости сини,црвени..како не ви е мака јас не разбирам како малите деца ајде ќе си играме нелутисе човече:facepalm:..Сити се моментални Шампиони во Англија ,Челзи се моментални Европски шампиони..останатите можат да лаат до утре

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.319
Поени од реакции
2.846
Леле заврши сезонава а тупењето со кој е кој продолжи. Што е битно што Арсенал има подобра историја. Гледајте моментално во ПЛ се подобри годинава Арсенал но затоа во Европа се Челзи. Дали со среќа со антифудбал освоија небитно. Битно е што иако можеби годинава “не заслужија“ да освојат ЛШ залужија претходно. Ова му доаѓа закаснета испорака.

А со тоа дали е прв клуб од Лондон што освоил ЛШ баш ме заболе не сум од Лондон па да ми смета тоа. Многу глупо ми е тоа. Да бев од лондон може ќе го гледав како податок вака не ми смета ама ич. Да беа од Тетово двата клуба тогаш можеби би ми сметало но само можеби. Мене најбитно ми е Арсенал летово добро да се подготви за наредна сезона и навреме да заврши со трансфери а не како минатава сезона што би се рекло 5 до 12 па да се мачиме исто.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Сликава е од кај што тргна автобусот.
Well, не знам каква била рутата на автобусот али само Тотенхем и Арсенал имаат навивачи насекаде во Лондон. Според форуми и некое истражување, тие две, Вест Хем после нив, па сите останати, идат според број на фанови. Плус, со доаѓањето на Абрамовиќ во Челзи фан базата во Лондон е двојно зголемена.

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Well, не знам каква била рутата на автобусот али само Тотенхем и Арсенал имаат навивачи насекаде во Лондон. Според форуми и некое истражување, тие две, Вест Хем после нив, па сите останати, идат според број на фанови. Плус, со доаѓањето на Абрамовиќ во Челзи фан базата во Лондон е двојно зголемена.
Oк и да е точно ова, но моментално, а и на темава што е важно ова ?!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Oк и да е точно ова, но моментално, а и на темава што е важно ова ?!
Бог да чува си да ти кажам право. Не си го поврзувај коментарот со вашите препирки кои си ги имате, а да сте заштитени со закон, не сте. :D Онака само како факт го пишав на темава за ПРЕМИЕР ЛИГА, а тебе сигурно нема да те прашам за тоа. На крај краева не ти пишав тебе на профил па за да те прашам дали ќе те интересира или не, а ти ако сметаш дека претходно теба да ме прашаш дали ќе ми биде важно тоа што ќе го пишеш можеш слободно да ми се обратиш. ;)

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Бог да чува си да ти кажам право. Не си го поврзувај коментарот со вашите препирки кои си ги имате, а да сте заштитени со закон, не сте. :D Онака само како факт го пишав на темава за ПРЕМИЕР ЛИГА, а тебе сигурно нема да те прашам за тоа. На крај краева не ти пишав тебе на профил па за да те прашам дали ќе те интересира или не, а ти ако сметаш дека претходно теба да ме прашаш дали ќе ми биде важно тоа што ќе го пишеш можеш слободно да ми се обратиш. ;)
Мојот коментар беше последица на тоа на кого е лондон и каков е црвен плав и шта ти ја знам со некои тука дебилни коментари од тој тип, па мислев и овој е, инаку ако бил со друга намера ти се извинувам !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom