Него Џену, чив она беше Манчестер?Сега ќе дојде Џоф Шривс и ќе каже чив е Лондон
На СитиНего Џену, чив она беше Манчестер?
Manchester is RedНего Џену, чив она беше Манчестер?
абе и ливерпулци исто викаат за манчестер ама сите знаеме колку смешно тоа изгледаИма Челшит да еде још леб за да биде најдобра екипа од Лондон...
И Европа, колку да се знаеГодинава и Лондон и Манчестер, па дури и Ливерпул се сини. Престапна година, тоа е.
Well, не знам каква била рутата на автобусот али само Тотенхем и Арсенал имаат навивачи насекаде во Лондон. Според форуми и некое истражување, тие две, Вест Хем после нив, па сите останати, идат според број на фанови. Плус, со доаѓањето на Абрамовиќ во Челзи фан базата во Лондон е двојно зголемена.Сликава е од кај што тргна автобусот.
Oк и да е точно ова, но моментално, а и на темава што е важно ова ?!Well, не знам каква била рутата на автобусот али само Тотенхем и Арсенал имаат навивачи насекаде во Лондон. Според форуми и некое истражување, тие две, Вест Хем после нив, па сите останати, идат според број на фанови. Плус, со доаѓањето на Абрамовиќ во Челзи фан базата во Лондон е двојно зголемена.
Бог да чува си да ти кажам право. Не си го поврзувај коментарот со вашите препирки кои си ги имате, а да сте заштитени со закон, не сте. Онака само како факт го пишав на темава за ПРЕМИЕР ЛИГА, а тебе сигурно нема да те прашам за тоа. На крај краева не ти пишав тебе на профил па за да те прашам дали ќе те интересира или не, а ти ако сметаш дека претходно теба да ме прашаш дали ќе ми биде важно тоа што ќе го пишеш можеш слободно да ми се обратиш.Oк и да е точно ова, но моментално, а и на темава што е важно ова ?!
Мојот коментар беше последица на тоа на кого е лондон и каков е црвен плав и шта ти ја знам со некои тука дебилни коментари од тој тип, па мислев и овој е, инаку ако бил со друга намера ти се извинувам !Бог да чува си да ти кажам право. Не си го поврзувај коментарот со вашите препирки кои си ги имате, а да сте заштитени со закон, не сте. Онака само како факт го пишав на темава за ПРЕМИЕР ЛИГА, а тебе сигурно нема да те прашам за тоа. На крај краева не ти пишав тебе на профил па за да те прашам дали ќе те интересира или не, а ти ако сметаш дека претходно теба да ме прашаш дали ќе ми биде важно тоа што ќе го пишеш можеш слободно да ми се обратиш.