Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не би рекла за Џерард у последно време од тоа што гледам како главен кочничар да ви е.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Не би рекла за Џерард у последно време од тоа што гледам како главен кочничар да ви е.
Главен кочничар, а без него ни тоа нема да го прават... Кога ќе подразмислиш, уствари исто му доаѓа

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
втор му е, а и трансферот е околу 14 милиони фунти а не 20 како шо пренесуват медиумите.
Не ми менва, искрено мислам дека Хендерсон е преценет фудбалер, исто како Даунинг, Керол, Џонсон .....

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
уште само едно коло.. :(

среќа има европско, па олимпијада, да се попуни простор...
Одма ќе почни пак Англиското, нема да го сетиме... :D
--- надополнето: 9 мај 2012 во 02:24 ---
Знам дека е офтопик, ама Дидие Зокора http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nK4e3qi1X3Y Аууууууууууууу !!

Да потсетиме, до пред некое време играше во Тотенхем (?) ! :))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одма ќе почни пак Англиското, нема да го сетиме... :D
--- надополнето: 9 мај 2012 во 02:24 ---
Знам дека е офтопик, ама Дидие Зокора http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nK4e3qi1X3Y Аууууууууууууу !!

Да потсетиме, до пред некое време играше во Тотенхем (?) ! :))
што му напрај бе ццц ја па се мислев овој у Фулам беше...битно бел дрес имаше сеа.. :D

стварно кога почна лигава, кога заврши :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
што му напрај бе ццц ја па се мислев овој у Фулам беше...битно бел дрес имаше сеа.. :D

стварно кога почна лигава, кога заврши :)
Она она, мене ме заболе. Нема полош удар од онај...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Даунинг го местат гол да даде и пак не иде. Кај Хендерсон и Керол има напредок во играта ама кај Даунинг уште не се гледа, па и пеналов го утна.
А да даеше гол ке имаше напредок?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А да даеше гол ке имаше напредок?
Не, нема везе, кажувам ова од неколу натпревари што имам изгледано во последно време, пеналот беше само бонус.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Не, нема везе, кажувам ова од неколу натпревари што имам изгледано во последно време, пеналот беше само бонус.
На сите тие натпревари Даунинг ќе беше (малку повеќе) ОК ако бар еднаш до два пати даеше гол. Т.е. неговата игра не беше крунисана со гол. Т.е. не беше посебен во играњето, ама имаше знаци на живот. Т.е кога беше Ливерпул сив, тој беше посив. Кога Ливерпул беше одличен, и тој беше, само не може пустиот гол да даде.

Јас знам дека доколку Даунинг имаше дадено два гола на последните две утакмици, до сега ќе беше прогласен за „напреднат“:

Тебе не ти реплицирам конкретно, туку онака колку да искажам мислење и да си направам паралела.

Мене единствено ми се повраќа од размислувањава на навивачиве на Ливерпул за кои Даунинг треба да се обеси.

Прво Џерард, па тек може за Даунинг да размислиме.

Oh, wait...

Кој требаше друг... Керол, Хендерсон, Енрике, Адам, (чат - пат Суарез).... ама пак... сега тие се богови.

Перцепција младичи, перцепција.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.808
Поени од реакции
11.426
Ние барем рипаме престапна година да не не јаде малер :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.