Главен кочничар, а без него ни тоа нема да го прават... Кога ќе подразмислиш, уствари исто му доаѓаНе би рекла за Џерард у последно време од тоа што гледам како главен кочничар да ви е.
Не ми менва, искрено мислам дека Хендерсон е преценет фудбалер, исто како Даунинг, Керол, Џонсон .....втор му е, а и трансферот е околу 14 милиони фунти а не 20 како шо пренесуват медиумите.
Одма ќе почни пак Англиското, нема да го сетиме...уште само едно коло..
среќа има европско, па олимпијада, да се попуни простор...
што му напрај бе ццц ја па се мислев овој у Фулам беше...битно бел дрес имаше сеа..Одма ќе почни пак Англиското, нема да го сетиме...
--- надополнето: 9 мај 2012 во 02:24 ---
Знам дека е офтопик, ама Дидие Зокора http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nK4e3qi1X3Y Аууууууууууууу !!
Да потсетиме, до пред некое време играше во Тотенхем (?) ! )
Она она, мене ме заболе. Нема полош удар од онај...што му напрај бе ццц ја па се мислев овој у Фулам беше...битно бел дрес имаше сеа..
стварно кога почна лигава, кога заврши
А да даеше гол ке имаше напредок?Даунинг го местат гол да даде и пак не иде. Кај Хендерсон и Керол има напредок во играта ама кај Даунинг уште не се гледа, па и пеналов го утна.
Не, нема везе, кажувам ова од неколу натпревари што имам изгледано во последно време, пеналот беше само бонус.А да даеше гол ке имаше напредок?
На сите тие натпревари Даунинг ќе беше (малку повеќе) ОК ако бар еднаш до два пати даеше гол. Т.е. неговата игра не беше крунисана со гол. Т.е. не беше посебен во играњето, ама имаше знаци на живот. Т.е кога беше Ливерпул сив, тој беше посив. Кога Ливерпул беше одличен, и тој беше, само не може пустиот гол да даде.Не, нема везе, кажувам ова од неколу натпревари што имам изгледано во последно време, пеналот беше само бонус.
Ко ќе цркне Маргарет Тачер, тогаш. А гледам ваперката уште планира да се вози по ЈСП во втрници и петоци, така да.Готово, ливерпул освојува догодина
И вие ќе освоевте оваа година па видееме шо биде.Готово, ливерпул освојува догодина