- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.576
- Поени од реакции
- 3.773
четвртиот нема да играAko osvoi Celzi, a ne bide vo prvi 4 , dogodina 5 pretstavnici ke ima Anglija ili cetvrtiot nema da igra ?
четвртиот нема да играAko osvoi Celzi, a ne bide vo prvi 4 , dogodina 5 pretstavnici ke ima Anglija ili cetvrtiot nema da igra ?
A ја имав од 0 до 2 гола, гледам 55 мин. 0-0 после 10 минути 1-2Астон Вила 1-2 Болтон
Warnock 61'
Petrov 62'
N'Gog 63'
Ја Челзи не сакам да го рачунам за англиски состав, ако имаш гледано на дуели на Челзи на Скај Спортс сезонава и ако вчера гледаше исто на Скај, ќе заклучиш и зошто.И повторно англиска екипа во финале на ЛШ 2005, 2006, 2007, 2008 (две), 2009, 2011, 2012 ...to be continued
Знај Ливерпул кого купува.
30 пати бе. Малер невиден.
Играчот на Болтон, Гретар Стеинсон го продолжи договорот со својот клуб, но намести на две години поради печатна грешка неговиот договор е продолжен на 18.002 години.
Поради печатна грешка наместо две години, Стеинсон доби договор со кој тој ќе прима по 13.000 фунти неделно во следните 936.104 недели, плус бонуси. Претседатекит на Болтон, Фил Гартсајд направил печатна грешка, па фудбалерот наместо до 2014-та година, се обврза на верност кон клубот до 20014-та година.
„Очигледно сум среќен од мојот нов договор. Клубот најпрвин сакаше да ми го продолжи договорот на една година, но јас добив 18 илјади. Најверојатно ќе се пензионирам кога ќе ми ззаврши договорот. Тогаш ќе имам 18.032 години и тоа ќе биде добро време да ги закачам копачките и да ја започнам тренерската кариера“, се пошегува и Стеинсон.
Kakva koincidencija.Поради печатна грешка наместо две години, Стеинсон доби договор со кој тој ќе прима по 13.000 фунти неделно во следните 936.104 недели, плус бонуси. Претседатекит на Болтон, Фил Гартсајд направил печатна грешка, па фудбалерот наместо до 2014-та година, се обврза на верност кон клубот до 20014-та година.
Под број 4 балонот не спасува гол туку го заебуа реина и ливерпул прима гол. Нашиве новинари многу неписмени станале а и не ме чуди тоа кога кој стигна пишува.
Па гледај што пишува под сликата:Под број 4 балонот не спасува гол туку го заебуа реина и ливерпул прима гол.
Не пишуваше така, го смениле.Па гледај што пишува под сликата:
МОМЕНТОТ КОГА ЕДЕН БАЛОН ГО ИЗМАМИ РЕИНА ПО ШУТОТ НА ДАРЕН БЕНТ ОД САНДЕРЛЕНД.