стрелец - Ван ПерсиКој сака опклада за најдобар стрелец? А може и асистент а?
и во кома да е стариот пак нема да има проблем .. барем за кога станува збор за ливерпул и арсеналСер Алекс Фергусон има здравствени проблеми ( незнам дали сеуште се извлечил ) тогаш МЈ нема да е фаворит за титула т.е нема да ја освои , ако иде така како што замислив , тогаш МС и старо-новиот шампион не се знае сеуште додека не започне сезона , всушност слабо сам информиран Ливерпул донесеа ли менаџер/тренер , знам дека Тотенхем го донесоа Боаш ....
тука се и под сенка Челзи , ќе видиме како ќе се одвиваат работи..
Јас се нафаќам.. Победникот носи аватар месец дена што ќе го одбере поразениот... Deal?Кој се клади со мене?
Ја викам дека Ливерпул нема да освои ПЛ
Чекај чекај, ме прочита убаво?Јас се нафаќам.. Победникот носи аватар месец дена што ќе го одбере поразениот... Deal?
Ја би сакал една поинаква кладба со тебе. Доколку ни Ливерпул ни Арсенал не освојат ништо, ни ја ни ти нема да смениме аватари. Нема да смениме ни ако и Ливерпул и Арсенал освојат еднаков број на трофеи. Туку навивачот на тимот што ќе освои повеќе трофеи му дава аватар на навивачот на другиот тим што освоил помалку трофеи. Ако бројот е нерешен - никому ништо. Натпреварувањата се: Премиер Лига, ФА Куп, Карлинг Куп и Лига на Шампиони/Лига Европа. Аватарот би го носеле од последното коло во Премиер Лигата (сезона 2012/2013), се до отварањето на летниот трансфер прозор во 2013. What do you say?Кој се клади со мене?
Ја викам дека Ливерпул нема да освои ПЛ
Океј е бре.. Ти викам јас, победникот носи 3 месеци аватар што го избира поразениот.. Прифаќаш или??Чекај чекај, ме прочита убаво?
Ти идеш контра мене што би значело дека Ливерпул ќе освои?
Кладба у 3 месеци не у 1
Што тресеш , и јас сум за Манчестер Јунајтед - секако дека нејќам САФ да има здравствени проблеми ....абе знаеме ние дека едвај чекате да му се појават здравствени проблеми
Pa ne znam kaj si videl deka stariot ima zdravstveni problemi, tvoevo deluvase ko tipicen hejterski komentar proizvod na procitana statija od Sun )) Stariot e beter od zelkine na Galapagos.Што тресеш , и јас сум за Манчестер Јунајтед - секако дека нејќам САФ да има здравствени проблеми ....
Незнам брате , сеќам се дека прочитав дека САФ има здравствени проблеми па се мислев дали покрај здравствеи проблеми сепак ќе успее да го води тимот за освојување на титула ...Pa ne znam kaj si videl deka stariot ima zdravstveni problemi, tvoevo deluvase ko tipicen hejterski komentar proizvod na procitana statija od Sun )) Stariot e beter od zelkine na Galapagos.
Da ne mislis na toa koga mu proteklo krv od nosot? ne be nema veze, on si ima kazano deka i bolen ne se penzionira, tatko mu koga se penzioniral umrel posle mesec dena, strav mu bilo da ide u penzijaНезнам брате , сеќам се дека прочитав дека САФ има здравствени проблеми па се мислев дали покрај здравствеи проблеми сепак ќе успее да го води тимот за освојување на титула ...