Кад-тад... порано биле велесила Лидс па глеј ги сеа си местат утакмици,за да ги платат судиите...Кога врбата ќе роди грозје .
Кад-тад... порано биле велесила Лидс па глеј ги сеа си местат утакмици,за да ги платат судиите...Кога врбата ќе роди грозје .
Ај терај си со комплексите и надевај се на тоа сценарио кое ќе се случи на 30 февруари. Сеуште не си видел успех на Ливерпул а имаш комплекси од нив. Што ли ќе биде кога ќе почнат да освојуват ?Кад-тад... порано биле велесила Лидс па глеј ги сеа си местат утакмици,за да ги платат судиите...
Обратно е друже... мене анакондава не ме заболе за Ливерпул,онака интересен си ми да те здивам малце..Ај терај си со комплексите и надевај се на тоа сценарио кое ќе се случи на 30 февруари. Сеуште не си видел успех на Ливерпул а имаш комплекси од нив. Што ли ќе биде кога ќе почнат да освојуват ?
Тоа сценарио само во сон може да го осетиш, во стварноста тешко. Нема поента да продолжувам. Нашите дискусии секогаш завршувале неславно така да тука застанувам.Обратно е друже... мене анакондава не ме заболе за Ливерпул,онака интересен си ми да те здивам малце..
Предлагам на новата тема да се забрани зборот „комплекс“ или „искомплексиран“. Преку кур сте ми стварно.Ај терај си со комплексите и надевај се на тоа сценарио кое ќе се случи на 30 февруари. Сеуште не си видел успех на Ливерпул а имаш комплекси од нив. Што ли ќе биде кога ќе почнат да освојуват ?
Затишје пред бура праиме - Наша е следната. Тројна круна, доаѓаме!Според тоа шо гледам и читам оптимизам владее кај сите фанови освен кај Скаузерите. За прв пат кај нас го нема оној оптимизам кој шо го имаше пред почетокот на секоја сезона. Хм, нешто чудно ќе се случи .
Се што ќе пишете сега ќе биде искористено за ремет кога ќе се борите за опстанокЗатишје пред бура праиме - Наша е следната. Тројна круна, доаѓаме!
Сарказам е непознат јазик за тебе, а?Се што ќе пишете сега ќе биде искористено за ремет кога ќе се борите за опстанок
Така нека еСарказам е непознат јазик за тебе, а?
Само то ви остана сарказмот,ироничноста и навивањето на минатогодишниот шампион Манчестер Сити...Сарказам е непознат јазик за тебе, а?
Јас сум навивал за Сити? Последен пат кога проверив, бев фан на Ливерпул и сакав лутите ривали да не освојат премиер лига. Нормално мојот тим да се бореше за титула со Евертон ти секако дека ќе не поддржеше, зарем не?Само то ви остана сарказмот,ироничноста и навивањето на минатогодишниот шампион Манчестер Сити...
Тоа е научна фантастика,вие се боревте за поголем престиж со Евертон и мислам дека тие беа пред вас на табелата...Јас сум навивал за Сити? Последен пат кога проверив, бев фан на Ливерпул и сакав лутите ривали да не освојат премиер лига. Нормално мојот тим да се бореше за титула со Евертон ти секако дека ќе не поддржеше, зарем не?