- Член од
- 1 јули 2008
- Мислења
- 2.031
- Поени од реакции
- 2.047
Е зашто бе?Ја не би ви честитал и откако официјално ќе ја земете. Сигурно сум ти омилен
Јас би му честитал титула на фан на Ливерпул. Штета што никогаш нема да имам таква прилика.
Е зашто бе?Ја не би ви честитал и откако официјално ќе ја земете. Сигурно сум ти омилен
Ех не сме ние Арсенал . Иначе честитам обавезно кај што треба само што многу е рано оваа сезона уште не е готово.Е зашто бе?
Јас би му честитал титула на фан на Ливерпул. Штета што никогаш нема да имам таква прилика.
Ај баш да те видиме. Многу брзо ќе ја имаш приликатаЕ зашто бе?
Абе не е тоа работата, работата е што сме скептици дека би можеле све да победат под крај кога сите знаеме какви се под притисок.Тоа малери не малери не знам знам дека поради овој факт од кај вас највеќе го почитувам Carter и уште некој член, зошто вистински фан не честита додека и теоретските шанси не исчезнат
89-90та е последен пат кога сте освоиле Премиер лига.Ех не сме ние Арсенал . Иначе честитам обавезно кај што треба само што многу е рано оваа сезона уште не е готово.