Барак Обама против Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Terion
  • Време на започнување Време на започнување
Абе брату, овај Обама ништо не прави..Црнец Америка да добие претседател??Клинтоница повеќе ми се допаѓа како опција, од демократите!!Џулијани од Републиканците!!!

Мислиш од Ротшилдите или од Рокфелерите?:)

Абе овој Барак Обама сигурно нема да биде претседател. Многу е црн, после нема да се познава кога ќе го стават на доларот.

Како и да е, демократите уште некое време ќе јадат фурни леб...Треба да научат веќе еднаш какви луѓе се бараат за претседатели...сигурно не, жени и црнци...не во овој милениум.
Kako si prajte bajram na umot...

Mrzam komunjari,a bogami i demokrati,ama...
ovoj Obama da go nemase ce trebase da go izmislat...deckoto e se ona sto se bara....zato i go isforsiraa taka brzo...
Butnite v glava,nego ne go finansira Hollywood,ami corp.America.
Ako bidi kandidat,102 % e izbran...a dali ce bidi,ne znam.
Protiv nas nema da e sigurno.Vece pisav za drugar mu Rade,a i dedo Majk butna milionce vnatre...

Абе овој Барак Обама сигурно нема да биде претседател. Многу е црн, после нема да се познава кога ќе го стават на доларот.

:pos::pos:

Извинете за оф- топиков, морав.Посилно беше од мене.:pos:

Кој и да е од републиканците нема да биде лошо, бидејќи кога можеше Ѓорѓија (дуплове) Грмушкоски помладио два мандата со неговото ниво на елеганција* да биде на чело на Америка секој може.

*пример од неговата „елеганција“: Оддавајќи им почит на жртвите во холокаустот во меморијалниот центар Јад Вашем во Ерусалим, Буш изјавил дека САД требале да го бомбардираат Аушвиц.

Кој и да е од републиканците нема да биде лошо, бидејќи кога можеше Ѓорѓија (дуплове) Грмушкоски помладио два мандата со неговото ниво на елеганција* да биде на чело на Америка секој може.

*пример од неговата „елеганција“: Оддавајќи им почит на жртвите во холокаустот во меморијалниот центар Јад Вашем во Ерусалим, Буш изјавил дека САД требале да го бомбардираат Аушвиц.

:nenene: e OVA NE TI TREBASE. Pomisli samo kolku stori za Makeonija.
Ne bi sakal da nabrojuvam. No ne znaci deka,nekoj zbor kaze protiv nego pa i nie treba so uste pogolemi crnila da go nakitime.

:nenene: e OVA NE TI TREBASE. Pomisli samo kolku stori za Makeonija.
Ne bi sakal da nabrojuvam. No ne znaci deka,nekoj zbor kaze protiv nego pa i nie treba so uste pogolemi crnila da go nakitime.

Ќе го одбрани Конди,секогаш има алтернатива дури и кога би изјавил Буш дека ќе ја растцепи земјината топка,нејзиното појаснување би било дека Президентот ќе бара нафта за да ја спаси Американската економија.:)

A so se desava so Juliani, ne go sponumvaat nikade, a najdobro e toj da e pretsedatel na US, bidejki go biva covekot. Toj bese gradonacalnik na New York pred desetina godini i togas go sredi gradot bidejki imase ogromna stapka na kriminalitet, pa im naredi na policijata da puka vo sekogo koj nema da se predade, pa za edna godina policijata ubi poveke od 500 ljuge, ama stapka na krimanlitet opadna drasticno.

ha ha!!! Go sredi gradot! Da, go sredi mnogu ubavo, gi otera site bezdomnici nadvor od Nju Jork, a ne im pomogna! I po debative samo spomniuva 9/11! Pa dosta vise, za sve - teroristite, teroristite, 9/11 bla bla bla

A za Obama, e ova e razocaruvacko. Bas i navivav za nego. Hilari ne mozam da ja podnesam

:pos2: abe vidi, glagolot izveden od imenkata SAD ti e, "bombardira", got it? ...

Od republikancite odi Mekkejn asto se odnesuva do ovie magarinja:) verojatno hilari odi ponataka.Bi sakal da e crniot musliman Barak Husein Obama :) ke bide polesno za republikancite:)

Како и да е ќе победат Републиканците, мислам дека Американциве не се сеуште спремни да гласаат ниту за црнец , ниту за жена.

klime7, prvoto ti drzi, a vtoroto, so ogled na toa kolku Bush im ja "digna" reputacijata vo svetot, ne sum bas siguren deka imas pravo, (makar da ne e isklucena moznosta da tepaat Republikancite)

Се сеќавате на филмот Авантурите на Плуто Неш која личност беше на банкнота од не ми теквит колку долари???-Хилари факинг Клинтон :helou:

klime7, prvoto ti drzi, a vtoroto, so ogled na toa kolku Bush im ja "digna" reputacijata vo svetot, ne sum bas siguren deka imas pravo, (makar da ne e isklucena moznosta da tepaat Republikancite)

прајме муабет за председател на најмоќанта држава во светов(жена или црнец).
не ми е јасно како декокративе одеа на овие избори со вакви личности, навистина не можам да сватм.
Републиканциве сигурно тепаат.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom