- Член од
- 21 септември 2011
- Мислења
- 690
- Поени од реакции
- 2.010
druze,ti si dokazan chlen so sposobnost ,potochno nesposobnost da ja razberesh sushtinata na postot,i da replicirash sodrzina totalno nevrzana so postot shto ja predizvikal tvojata replika.Tuka pomosh nema koj da ti pruzi,da ti pomogne da ja drzish sushtinata,a ne da ja gubish posle prvata prochitana rechenica.Do intelektot li e,potochno negovata kolichina,ne znam,ama od tebe zavisi.Интересно нема што. Можеби Новак немало да може да врати сервис на Сампрас да играл у 80ти и 90ти, who knows. Али да го земаш Киргиос за релеантен лик или за пример не е баш на арно работата.
Си пишал, цитирам: "bashka ,,tochno vo centar,,."druze,ti si dokazan chlen so sposobnost ,potochno nesposobnost da ja razberesh sushtinata na postot,i da replicirash sodrzina totalno nevrzana so postot shto ja predizvikal tvojata replika.Tuka pomosh nema koj da ti pruzi,da ti pomogne da ja drzish sushtinata,a ne da ja gubish posle prvata prochitana rechenica.Do intelektot li e,potochno negovata kolichina,ne znam,ama od tebe zavisi.
Abe daj prochitaj povtorno shto sum napishal,ne se glupiraj,dali nekade navleguvam vo diskusijata dali Novak ke go jade ziv ili ne Pit.
Postot e za stilot na Kirgios na polemika,eve i Apasiev go spomnav.Kaj pobogu prochita deka pishav,Beker ne e vo pravo,Nik e vo pravo,Djovak zivi lugje ke jade.Kolku i da saka covek ponekogash da te esapi poseriozno,intelektualno prifatlivo razvien,bam,so eden post,me resetirash na mojot izvoren stav za tebe,palamudach,ligle bez sopstveno mislenje,tuku shto vika shirokata ,,civilizirana,, javnost.
Shampion
tochno vo centar za kredibilnosta od nekoj shto prikrival danok,lazel,lezel zatvor bace,mali deca ke razbraa ,od tebe ne ni ocekuvam povekje.Arno si go fatil redot,cepaj smajlinja,ne troshi tastatura djabeСи пишал, цитирам: "bashka ,,tochno vo centar,,."
И сега во постов ми викаш дека не сум ја разбрал суштината на постот. Епа добро, ако погодил Киргиос во центар значи во право е за тоа што го напишал според тебе, затоа и ти реагирав на постот. Не мора да ни објаснуваш кој е и што е на форумов, доволно се имаш бламирано низ годините. Иди верувај у теории на заговор и не досаѓај по темиве жити се.
shampione,leka poleka vidi kaj ja otera diskusijata.E sega,vrati se nazad,na prviot moj post,i kako be da ne se cudish kako uspea da stignesh do ovde.Bace, Apasiev vo koj kontekst go spomnav be.Ete,Bujar ti e civiliziran,kulturen,Apasiev degen i seljak.Shelton e ok koga spushta slushalka posle pobeda,Djovak e prost i nekulturen koga mu ja spushti na nego.Beker moze da se povikuva na kredibilitet,Nik nekulturen ako go ospori.Pogore vo prethodniot post te opishav palamudach i ligle.Vtoriot epitet,ligle,dobiva potvrda od poslednoto shto si go pishal.Od vakvi likovi,na koi shto Nik im e degen ,nekulturen,togash i Apasiev i slichni na nego,John Oliver,Taker Karlson,isto taka, a Beker, prevarantot ok, e od vakvi liglinja sme na vakvo deredjeДа, пошо тоа што притајувал данок не му дава за право да каже мислење околу тенис, важи. Ваљда според овој критериум ни Ѕверев ни Агаси на пример не смеат да изјавуваат ништо околу тенис пошо сепак едниот призна допинг а другиот ја истепа девојка му, јебига што ќе зборат они за тенис, поима немаат. А баш Бекер би го земал за релевантен затоа што беше ривал со Сампрас и потоа тренер на Новак, он ако не може да каже и ако не е релевантен тогаш не знам кој е. Работата е што Киргиос е доволно ретардиран, невоспитан и некултурен деген што мисли дека ако е куртон и ако се понаша како деген дека тоа е ок и многу кул, као ја сум лош момак не ми можете ништо, а уствари е деген и има 0 кредибилитет за било што, само ете има муда и нема мозок па кажува се живо и диво и такви глупаци како тебе ќе се насадат на истото и ќе го сметаат неговиот однос према легенда како Бекер како нешто кул или погодено точно во центар. Ми се допаѓа Бекер како му одговорил после нападот, да беше сељак ќе му вратеше сељачки али он на најкултурен начин му посака среќа на Киргиос и што побрзо да се врати од повредата.
ok e,bez argumenti taka finishirash sekogash,deja vu scenario.Nejse,ama moj sovet,ne bidi tolku brz na tastatura,daj mu malku vreme na procesorot da gi obraboti informaciite.Мајко мила