Assassin's Creed: Brotherhood

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
:raz:
Зошто јас не приметив некои поголеми подобрувања во графиката во споредба со двојката? Подобра да не е за РС? :)
Да да доста подобра е на PC, а и многу подобро оптимизирана од двојката.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Исти побарувања има ко двојката или?
Делумно. Ако ја играш тројкава со истите сетинзи како најјако на двојката, немаш гајле. Но бидејки во тројкава имаат плус дополнителни сетинзи за детали и други работи додадено, потребно е малце појака машина

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.453
Поени од реакции
30.975
-.-
Аман луѓе сватете еднаш, ова не е АC III туку е продолжение од вториот дел.
Во 3тиот дел треба да има нов карактер, нова земја, нов временски период. Duh.

A

Auditore

Гостин
Делумно. Ако ја играш тројкава со истите сетинзи како најјако на двојката, немаш гајле. Но бидејки во тројкава имаат плус дополнителни сетинзи за детали и други работи додадено, потребно е малце појака машина
Фала, значи ќе ја возам играва, макар и на намалена графика.

M

Mr.InF3ction

Гостин
-.-
Аман луѓе сватете еднаш, ова не е АC III туку е продолжение од вториот дел.
Во 3тиот дел треба да има нов карактер, нова земја, нов временски период. Duh.
Па очигледно дека е продолжение. Трета игра по ред затоа и го викаат ac3. Ваљда нема да се вика ac 2.5...

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Може некој да ми прати линк за да ја симнам играва... пробав преку рапидшеар ама многуууу се чека претерано... 1 саат а уште не е ни 10%... a сакам да ја играм играва многу :S

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Може некој да ми прати линк за да ја симнам играва... пробав преку рапидшеар ама многуууу се чека претерано... 1 саат а уште не е ни 10%... a сакам да ја играм играва многу :S
Игри се симнуваат преку торенти.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.940
Wow,незнаев,ај не ми се прави паметен убаво замолив за линк ако немаш немора да пишуваш глупости.
Да си знаел ќе си побарал до сега и немало да си почнел да симнуваш од рапидшеар. Иди на The Pirate Bay, пиши "brotherhood", намести ја листата по SE и би требало прв да излезе овој: "Assassins Creed Brotherhood-SKIDROW". Симни го, инсталирај го and you're done.

И внимавај на изразување следен пат.

Освен во случај кога торентот симнува со 20 KB/s, а не можеш да најдеш подобар. Megaupload FTW!
Private trackers FTW!

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.892
Поени од реакции
2.804
Да си знаел ќе си побарал до сега и немало да си почнел да симнуваш од рапидшеар. Иди на The Pirate Bay, пиши "brotherhood", намести ја листата по SE и би требало прв да излезе овој: "Assassins Creed Brotherhood-SKIDROW". Симни го, инсталирај го and you're done.

И внимавај на изразување следен пат.

Private trackers FTW!
Јас и побарав,но немам големо искуство со симнување на игри бидејќи ги купувам.

Andreas_bild

Cr7_conor mcgregor
Член од
23 октомври 2007
Мислења
77
Поени од реакции
76
ej edno prasanje so piratskata verzija mozi da se igra in ONLINE MODE znajte na so mislam koke vlezis vo igrata ti veli " you are in ofline mode if you want to have extra , frends ova ona mora d si logiran " oti za da investiras za kupvanje oruznje ova ona ..... moras da si logiran

pomos okolu toa dali mozam da se logiram so pirateijata ili mora originalot da se kupi

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.165
Поени од реакции
6.046
ej edno prasanje so piratskata verzija mozi da se igra in ONLINE MODE znajte na so mislam koke vlezis vo igrata ti veli " you are in ofline mode if you want to have extra , frends ova ona mora d si logiran " oti za da investiras za kupvanje oruznje ova ona ..... moras da si logiran

pomos okolu toa dali mozam da se logiram so pirateijata ili mora originalot da se kupi
Не може мислам, мора оригинал.

Kajgana Shop

На врв Bottom