Да да доста подобра е на PC, а и многу подобро оптимизирана од двојката.:raz:
Зошто јас не приметив некои поголеми подобрувања во графиката во споредба со двојката? Подобра да не е за РС?![]()
Делумно. Ако ја играш тројкава со истите сетинзи како најјако на двојката, немаш гајле. Но бидејки во тројкава имаат плус дополнителни сетинзи за детали и други работи додадено, потребно е малце појака машинаИсти побарувања има ко двојката или?
Фала, значи ќе ја возам играва, макар и на намалена графика.Делумно. Ако ја играш тројкава со истите сетинзи како најјако на двојката, немаш гајле. Но бидејки во тројкава имаат плус дополнителни сетинзи за детали и други работи додадено, потребно е малце појака машина
Па очигледно дека е продолжение. Трета игра по ред затоа и го викаат ac3. Ваљда нема да се вика ac 2.5...-.-
Аман луѓе сватете еднаш, ова не е АC III туку е продолжение од вториот дел.
Во 3тиот дел треба да има нов карактер, нова земја, нов временски период. Duh.
Игри се симнуваат преку торенти.Може некој да ми прати линк за да ја симнам играва... пробав преку рапидшеар ама многуууу се чека претерано... 1 саат а уште не е ни 10%... a сакам да ја играм играва многу :S
Wow,незнаев,ај не ми се прави паметен убаво замолив за линк ако немаш немора да пишуваш глупости.Игри се симнуваат преку торенти.
Освен во случај кога торентот симнува со 20 KB/s, а не можеш да најдеш подобар. Megaupload FTW!Игри се симнуваат преку торенти.
Да си знаел ќе си побарал до сега и немало да си почнел да симнуваш од рапидшеар. Иди на The Pirate Bay, пиши "brotherhood", намести ја листата по SE и би требало прв да излезе овој: "Assassins Creed Brotherhood-SKIDROW". Симни го, инсталирај го and you're done.Wow,незнаев,ај не ми се прави паметен убаво замолив за линк ако немаш немора да пишуваш глупости.
Private trackers FTW!Освен во случај кога торентот симнува со 20 KB/s, а не можеш да најдеш подобар. Megaupload FTW!
Јас и побарав,но немам големо искуство со симнување на игри бидејќи ги купувам.Да си знаел ќе си побарал до сега и немало да си почнел да симнуваш од рапидшеар. Иди на The Pirate Bay, пиши "brotherhood", намести ја листата по SE и би требало прв да излезе овој: "Assassins Creed Brotherhood-SKIDROW". Симни го, инсталирај го and you're done.
И внимавај на изразување следен пат.
Private trackers FTW!
Не може мислам, мора оригинал.ej edno prasanje so piratskata verzija mozi da se igra in ONLINE MODE znajte na so mislam koke vlezis vo igrata ti veli " you are in ofline mode if you want to have extra , frends ova ona mora d si logiran " oti za da investiras za kupvanje oruznje ova ona ..... moras da si logiran
pomos okolu toa dali mozam da se logiram so pirateijata ili mora originalot da se kupi