Архангел @Метрополис арена - 12.02.2011

• Креатор на темата Креатор на темата pcjodamaster
  • Време на започнување Време на започнување
Лошо место бе фативме, можеби требаше уште од самиот почеток да се потпикнеме понасредина, ќе имаше подобра атмосфера :)
Е да ама бидна, на пушачите тоа место највеќе им одговараше. :)
Само пак имам впечаток дека озвучувањето беше слабо дури и од подобро место.

Е да ама бидна, на пушачите тоа место највеќе им одговараше. :)
Само пак имам впечаток дека озвучувањето беше слабо дури и од подобро место.

Абе да да, и како што кажав веќе ја нема онаа енергија што ја имаше Вртев порано, остари тоа ти е. Меѓутоа искрено презадоволен сум од новите познанства ни илјада архангели не можат да се мерат со новостекнати пријателчиња кајганџии.

Хаха за пушењето во Метрополис - Smoking in Metropolis Arena cause you are a fearless bastard.:toe: Мене ми беше малце незгодно внатре да пушам, но кога запалија сите околу мене, што и јас да не..:smir:

Еден поздрав до Sussaro и Tonchie. :)

http://star.dnevnik.com.mk/default.aspx?pbroj=2607&stID=43384

Одамна било ама слон заборава пропагатор не заборава. :pos2:

Инаку дали дека бев преморен после напорен ден па не ми се виде баш најдобар концертот на Архангел или сум бил повеќе пати па ми станале досадни кој знае, а може и озвучувањето беше тапа. Како и да е вредеше да се отиде за да се запознаат кајганџии и кајганџики, сите луѓе на место.

Изгледа дека ти должам бирка, мада да ме утепаш не можам да сфатам како ми промакнало ова.

Иначе за заборавање текстови воклани можности итн ако сакате да си одите на Борис Трајанов и на Летни Мисло од Верди.
А ова е рокенрол. Од западниве бендови на сцена се појавувале голи, нафиксани, повраќале а не па текстови да забораваат и пак се легенди.

Бре само да се мрчело и за пичкини влакна да се фаќало а основен поим да се нема од што претставува нешто. Паметни дечурлаана, се виделе, се знаат во животот. Ко оние музичките новинари сте ми од на Џо Кокер темата што ги опишав.

Читам овде некоја „Пинокио“ се свирела, а јас после „Милион долари“ излегов.
Ја има некој снимено, па да ја закачи да видиме, и плус информации дали ќе има нов албум?

Еден поздрав до Sussaro и Tonchie. :)

http://star.dnevnik.com.mk/default.aspx?pbroj=2607&stID=43384

Одамна било ама слон заборава пропагатор не заборава. :pos2:

Оу, се сеќавам на Строј. Се шуњав низ град, ги погледав кратко и заминав дома. Архангел ми беа прекасно, немав пари за такси па ги пропуштив.

Edit: По барање на неколку членови ги бришам фотографиите од тема. Во иднина фотографирајте си се сами.

Ги избришав и постовите поврзани со избришаната содржина.

Стигнаа и дел од моите фотки http://cooltura.mk/?p=688
Вака понеделнички само 4.
Коментарот е на другар ми Алек. Успеа во еден пост да ги стави сите маани на дешафкава :)

Еве го и моментот на поштовање
Arhangel_03-480x319.jpg

Е, кеф ми направи втората слика. Тој дечкото шо е у фокус, целиот окапан, со фаца ко насред се.ење го отепаа во шутките.. Одвај дишеше.

Е, кеф ми направи втората слика. Тој дечкото шо е у фокус, целиот окапан, со фаца ко насред се.ење го отепаа во шутките.. Одвај дишеше.

Имам фотки и од дечките што го утепале типот во шутките :) Ама при вршење селекција оваа ми се виде како поарна за објавување :)

п.с. Некад шутка е боље од ебење.

На интервјуто тој последниот кој го прашуваат е Шмекерот? о.0

Тончи, ќе може да добиеме се што сликна таа вечер? Се надевам не ти смета. Фала однапред.:)

Имам фотки и од дечките што го утепале типот во шутките :) Ама при вршење селекција оваа ми се виде како поарна за објавување :)

п.с. Некад шутка е боље од ебење.

Типот што го извлекоа онака на брзина настрада во шутка?...Кога покрај мене помина мислам му падна ранецот, не знам кој го зеде.

Да, да, тоа е Шмекерот :)

Пошто ме напнаа два ника од форумов кои неќат фотографии ми останаа фотографиите несредени. Дури и за cOoLTuRa.mk не спремив цела галерија, само 4 фотографии. Ај ваљда ќе ми помине мрзата и ќе средам тоа и ќе пратам по мејлови по луѓе. Едини бед е што утре имам работа преку глава на работа, па после продолжувам на саем... кога ќе бидам во едно парче ќе праќам по народ фотографии.

Дали ке има нов албум, и дали ја има некој песната „Пинокио’ ??

Извините вака што ја враќам темата ама дали знаете кај можам да ги најдам тие старите македонски песне кои ги пуштаа после настапот на Фолтин додека Архангел се спремаа за настап?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom