Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
pl.

И на стримот му е јасно дека се е готово:)

Па уште Давор4е ќе го понижува Манчестер не бил ко Барса за да го тепа Челзи... Ех дете бе.

Оф оф оф ...Тери се жали нешто последните 4 години во криза биле...ех бе..титула да се немало

Па уште Давор4е ќе го понижува Манчестер не бил ко Барса за да го тепа Челзи... Ех дете бе.
Немој бе бриши ова, додека не виделе, кој ќе ги чита сеа давор и тој ироничниот со иксот на крајот :icon_lol:

Челзи само еден удар во рамките на голот има ??

Честито победа до сите фанови на Арсенал,заслужена.Мислам од тоа што гледав до 50-та минута.

Додуша,срамота би било ваков мизерен Челзи да не победите...

--- надополнето ---

Немој бе бриши ова, додека не виделе, кој ќе ги чита сеа давор и тој ироничниот со иксот на крајот :icon_lol:

Више сум рамнодушен јас,така да само победа може да ме изненади.Порази осетив бајги на сопствена кожа сезонава.

Сосема заслужена победа на Арсенал, Челзи се подлабоко тоне ... Ако не земат неколку засилувања сега во јануари, нека се збогуваат од титула оваа сезона.

Сосема заслужена победа на Арсенал, Челзи се подлабоко тоне ... Ако не земат неколку засилувања сега во јануари, нека се збогуваат од титула оваа сезона.

Ова сериозно?:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom