Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
Сега па ич не разбирам. Зошто би пишал нешто шо ни ти ни јас го разбираме, ама „има некои шо разбираат“? :raz:

Заради солидарност :) и викаш Челзи нее способен да извлече нешто од Емирати?

Каква солидарност бре?

Па не е, секако дека се ужаснувам кога мојте муабети се оргазам за фанојте на Манчестер Јунајтед, ама за жал таква е реалноста.

За среќа, таква е реалноста. :toe:. Со среќа на двете страни, нека победи подобриот, јас си кажав дека ќе е 2-3 гола, а ако некој биде поразен да си признае, да нема плачки после...

Мислам Челзи ќе тепа време е веќе. Арсенал ми се тапи некако:smir:

Челзи едноставно не е способен за да извлечи нешто од Емирати.

Челзи не е способен? Сигурно си го видел Арсенал како игра, како се плаши да шутне, како ја пимплаат топката и какви киксови прави одбраната. лошо, лошо...

Со среќа и на двете екипи!Се надевам на добар фудбал.

ПС. Ке даваат на Спорт Клуб?

Некој ако рече дека Волкот е фудбалер ке му го најдам домот и ке го пукам. :)

И двете екипи играа дефанзивно во првото полувреме, но Арсенал ја имаше повеќе топката во свој посед, и на крајот успеаа да направат неколку шанси и постигнаа гол. Очекувам Челзи да се отвори во второто полувреме и да гледаме подобар фудбал.

Поглуп и по тапа натпревар немам гледано одамна.На момент почнав да дремам,сва среќа ме разбуди коментаторов кога овој Сонг даде гол.

А,овој судијава е тежок кретен.Секој можен контакт го окарактеризира како фаул,мамето негово.Ама и тој не е крив.Овие ропачиве од Челзи изгледа имаат цел да ги повредат пола играчи од Арсенал,да им се посерам во професионалците.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom