F
fantomX
Гостин
Јас разбирам дека навивачите на Манчестер Јунајтед бараат нерешено и поштено е то да си го кажат. Ама лупањето глупости како то било најреално ко членот погоре е....ко шо реков, лупање глупости. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

добро ајде ти кажи ни кој ке победи штом нерешен резултат е лупање глупост )))Јас разбирам дека навивачите на Манчестер Јунајтед бараат нерешено и поштено е то да си го кажат. Ама лупањето глупости како то било најреално ко членот погоре е....ко шо реков, лупање глупости.![]()
Не, не е глупост да кажиш дека сакаш нерешен резултат. Да кажиш дека најреално е нерешен резултат е глупост.добро ајде ти кажи ни кој ке победи штом нерешен резултат е лупање глупост )))
Не, не е глупост да кажиш дека сакаш нерешен резултат. Да кажиш дека најреално е нерешен резултат е глупост.
Како ќе заврши, ќе прајме муабет, вторник изгледа.

многу сакам да има голови. Понеделнички само да не биде како Реал некој да јаде 5.![]()
Само дечково со број 11 да биде расположен за игра. Друго ништо не барам.
:tv:
13 гола во 13 меча против Арсенал. Поправете ме ако сум грешка.13 гола во 13 меча против Арсенал. Поправете ме ако сум грешка.
--- надополнето ---
Минатото дерби против Арсенал се кладев со Логикс дали Дрогба дава гол и си доби аватарче. Сака некој кладба?

13 гола во 13 меча против Арсенал. Поправете ме ако сум грешка.