Арсенал - Челзи 27.12.2010 21.00h

• Креатор на темата Креатор на темата lazzy^
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи

• Вкупно гласачи
    103
Јас разбирам дека навивачите на Манчестер Јунајтед бараат нерешено и поштено е то да си го кажат. Ама лупањето глупости како то било најреално ко членот погоре е....ко шо реков, лупање глупости. :toe:

Јас разбирам дека навивачите на Манчестер Јунајтед бараат нерешено и поштено е то да си го кажат. Ама лупањето глупости како то било најреално ко членот погоре е....ко шо реков, лупање глупости. :toe:
добро ајде ти кажи ни кој ке победи штом нерешен резултат е лупање глупост )))

добро ајде ти кажи ни кој ке победи штом нерешен резултат е лупање глупост )))
Не, не е глупост да кажиш дека сакаш нерешен резултат. Да кажиш дека најреално е нерешен резултат е глупост.
Како ќе заврши, ќе прајме муабет, вторник изгледа.

Иако гласав за мојот тим, Арсенал, не можам да бидам голем оптимист, особено по натпреварот со Манчестер Јунајтед. Се надевам дека ќе одиграат подобро и ќе победат.

Не, не е глупост да кажиш дека сакаш нерешен резултат. Да кажиш дека најреално е нерешен резултат е глупост.
Како ќе заврши, ќе прајме муабет, вторник изгледа.

Жити се, ај ти кажи кој е најреален резултат сега, пред утакмицата? :)

Ѕверска утакмица :) многу сакам да има голови. Понеделнички само да не биде како Реал некој да јаде 5.

Arsenal+v+Chelsea+Premier+League+TfXen5oxONll.jpg

Само дечково со број 11 да биде расположен за игра. Друго ништо не барам.

:tv:

Дечкото со број 11 пред околу 2 месеци има изјавено дека омилена мрежа за полнење му е онаа на Арсенал па така да ја типувам 0 : 1 ; 1 :2

:zver: 13 гола во 13 меча против Арсенал. Поправете ме ако сум грешка.

--- надополнето ---

Минатото дерби против Арсенал се кладев со Логикс дали Дрогба дава гол и си доби аватарче. Сака некој кладба?

:zver: 13 гола во 13 меча против Арсенал. Поправете ме ако сум грешка.

--- надополнето ---

Минатото дерби против Арсенал се кладев со Логикс дали Дрогба дава гол и си доби аватарче. Сака некој кладба?

јас сакам :)
пиши ми на профил

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom