Анкета: Најдобар Блек Метал Бенд

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар Блек Метал Бенд од наведениве...

• Dimmu Borgir

Гласови: 32 50,8%
  • Naglfar

Гласови: 0 0,0%
  • Dark Funeral

Гласови: 4 6,3%
  • Ancient

• Bal-Sagoth

• Besatt

Гласови: 1 1,6%
  • Immortal

Гласови: 14 22,2%
  • Nokturnal Mortum

Гласови: 2 3,2%
  • Marduk

Гласови: 7 11,1%
  • Agathodaimon

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    63
Па да, фалат повеќе бендови, ама Necrophillia убаво кажа дека е ограничено местото на максимум 10. А за фалење, фалат: Mayhem, Burzum, Gorgoroth, Bathory, Darkthrone, Old Man's Child etc etc. Али шо е најдобро бендот шо ми е мене омилен го има наведено во анкетата и баш ми е ќеиф оти е на врвот од анкетата:helou::baeh:

Па иммортал бе братче ама и јас сум дека диму не се за потценување

Не сум многу по блекот ама од тие што слушал Immortal дефинитивно!!!А иначе многу ги поштујем и другиве наведени:drk:

Браќа има ли некој одвас слушнато за Мордор и Моргул
Два супер бенда па коментар од тие што ги знаат чекам

Како мислиш четврт????
не сваќам

Па всушност поставата на Моргул ти е четврт од тоа што би наликувало на вистински бенд. Мислам дека не може Моргул да одржи концерт(или грешам).

Ја тука.

Зошто ги нема Mayhem, Burzum,Satiricon и Darkthrone барем ти е се пионерите на блек металот.

Браќа има ли некој одвас слушнато за Мордор и Моргул
Два супер бенда па коментар од тие што ги знаат чекам

Ја имам слушнато за Моргул и за Мордор, али не сум знаел дека имало бендови кои го добиле името од овие места во Middle Earth.

Па всушност поставата на Моргул ти е четврт од тоа што би наликувало на вистински бенд. Мислам дека не може Моргул да одржи концерт(или грешам).

Ја тука.

Добро де, па и Satyricon се само двајца па пак одржуваат концерти. Си зимаат и други луѓе кога идат на турнеи. А за овие Моргул не знам, како што реков погоре првпат слушам за нив.

Smert бато ако си љубител на блек мораш да ги слушниш изроди брат нема други како нив а тие се 2 ама можат да одржуваат концерти

абе.. каде се COF ?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom