Symbolic Art
Метал Џумбушлија!
- Член од
- 28 јануари 2007
- Мислења
- 192
- Поени од реакции
- 23
Еј не е вака фер да бирам помеѓу Borgir и Immortal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

,од наведениве пола не сум ги чула,другата пола не ми прават некој мерак.Диму порано ги слушав,али ми се одмилија некако у последниве 2 години.Ancient тек тук сум слушала,не доволно да ми остават некој посебен впечаток,или тоа што сум чула не чинело,Мардук ми се допаѓаат ама не ги слушам редовно,криво ми е што не бев на концерт-свирка што и да требаше да биде тоа у Кастро лани,или може не беше у Кастро
и од листава за нив би гласала ама не гласам
.
Не слушам многу блек за да можам да проценам кој е најдобар,додуше не може ни некој што слуша да одреди,од наведениве пола не сум ги чула,другата пола не ми прават некој мерак.Диму порано ги слушав,али ми се одмилија некако у последниве 2 години.Ancient тек тук сум слушала,не доволно да ми остават некој посебен впечаток,или тоа што сум чула не чинело,Мардук ми се допаѓаат ама не ги слушам редовно,криво ми е што не бев на концерт-свирка што и да требаше да биде тоа у Кастро лани,или може не беше у Кастро
и од листава за нив би гласала ама не гласам
.
Дефинитивно фаворити од блек метал сцената ми се Батори,односно они се почеток на блек викинг метал нешо така,у последно време обавезно ми се наоѓаат у пејлиста.