Анкета: Најдобар Блек Метал Бенд

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар Блек Метал Бенд од наведениве...

• Dimmu Borgir

Гласови: 32 50,8%
  • Naglfar

Гласови: 0 0,0%
  • Dark Funeral

Гласови: 4 6,3%
  • Ancient

• Bal-Sagoth

• Besatt

Гласови: 1 1,6%
  • Immortal

Гласови: 14 22,2%
  • Nokturnal Mortum

Гласови: 2 3,2%
  • Marduk

Гласови: 7 11,1%
  • Agathodaimon

Гласови: 3 4,8%

• Вкупно гласачи
    63

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
...:::~Најдобар Блек Метал Бенд~:::...

па гласајте, сори што можеби не сум го ставил вашиот омилен оти анкетата е ограничена до десет максимум.
јас си гласав за Бесат, онака ми се некако поразлични од другите и секогаш ме расположуваат.

ова е малку безвеза ....мислам на анкетата . Се е релативна работа , според мене ти си ги навел само тие што тебе ти го прават кефот ...ајде ...ајде признај :seir:

фалат групи како ''Mayhem'' '' Emperor'' ''Cradle of Filth'' па се до ''King Diamond'' ''Venom'' што правеа музика кога некои од горенаведените просто кажао се ''мочаа во гакичките''.
поздрав :smir:

Agathodaimon мене ми се свиѓет..

Apash напиша:
ова е малку безвеза ....мислам на анкетата . Се е релативна работа , според мене ти си ги навел само тие што тебе ти го прават кефот ...ајде ...ајде признај :seir:

фалат групи како ''Mayhem'' '' Emperor'' ''Cradle of Filth'' па се до ''King Diamond'' ''Venom'' што правеа музика кога некои од горенаведените просто кажао се ''мочаа во гакичките''.

sakash da kazes deka COF se najdobriot Black Metal? ili deka King Diamond i Venom praat Black??? :pos2:

Apash напиша:

aj kazi mi koi od gorenavedenite bandovi gi slushash?
i sto znaesh ti za Besatt, Naglfar, Nokturnal Mortum i Dark Funeral?

ja drugar deka ne slusam black metal ne mozam da odgovoram.A cek be Necrophillija ti black metal slusas ili pank ?

IgoR_ViCiOuS напиша:
ja drugar deka ne slusam black metal ne mozam da odgovoram.A cek be Necrophillija ti black metal slusas ili pank ?

ima neshto losho vo toa ako se razbirash i vo Death, Power, Heavy, Thrash i Black metal??

Некрофилија а можеше само да напишиш кој бенд ти се свиѓат, немораш да се караш, бреееј..

едит-„Само” е клучниот збор.

MaRiNa`Oh напиша:
Некрофилија а можеше само да напишиш кој бенд ти се свиѓат, немораш да се караш, бреееј..
Пишав т.е. Бесат!

Necrophilia напиша:
ima neshto losho vo toa ako se razbirash i vo Death, Power, Heavy, Thrash i Black metal??

Dobro be drugar ja cisto informativno prasav.Nenavredlivo prasanje.Uste bolje da se razbiras nego si prasav poshteno jas

aman be? sto vi e na vas? zarem zvucam kako da sum se navredil ili kako da se karam???

jas od sekogas sum si slushal metal/rock, ali pankot mi e vo dusha - kako sto se veli.

Немам омилен, ама има што ги поштувам ептен

Immortal се меѓу нив

Necrophilia напиша:
sakash da kazes deka COF se najdobriot Black Metal? ili deka King Diamond i Venom praat Black??? :pos2:

знаеф дека нема да разбереш што сакав да ти кажам , а за COF според мене не ми се допаѓаат воопшто меѓутоа се едни од најпознатите а ги нема на анкетата на некој можеби му се најдобри . А за Веном ако си слушнал се почетниците на Блек Металот .....King Diamond се класифицира како Блек Метал , не си ти тој што кажуваш што е а што не е Блек Метал. Ама заприметив дека ти не ја разбираш т.е. суштината на Блек Металот и целта пред се на таа музика.

pure black metal знаеме кои се

Веном се со блек текстови
Кинг Дајмонд се блек/хеви

значи за вакви бендови неможеш да кажеш стирктно блек бенд. За вакви бендови треба да се цепидлачи, нема друго

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom