Android корисници (проблеми, прашања, совети)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Абе имам едне проблем, неможам да се конектирам на маркетот (заборавен пасворд). Сакам да направам нов јузер, несака за жива глава.. нон стоп ми излегува дека неможам да се конектирам на серверот. Пробувам да сменам пасворд некако и тоа не бидува. Знае ли некој шо треба да направам, за повторно да можам да се логирам на маркетот и да си симнувам апликации?

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Абе имам едне проблем, неможам да се конектирам на маркетот (заборавен пасворд). Сакам да направам нов јузер, несака за жива глава.. нон стоп ми излегува дека неможам да се конектирам на серверот. Пробувам да сменам пасворд некако и тоа не бидува. Знае ли некој шо треба да направам, за повторно да можам да се логирам на маркетот и да си симнувам апликации?
Некако ми е чуден проблемов. Во основа на PC направи си нов user и пробај повторно. Провери добро дали имаш интернет конекција пошто не е логично тоа што ти се случува. Во маркет можеш да влезиш со секој валиден google налог (user и password). И уште нешто кој маркет го користиш да не го имаш новиот маркет?

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
дечки дајте ми линк каде би можел да симнам офлајн мапи за гугл мапс
П.С се работи за HTC Wildfire и ако има некоја посебна постапка као се ин сталираат тие ке ве молам за образложение односно помош од вас

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Некако ми е чуден проблемов. Во основа на PC направи си нов user и пробај повторно. Провери добро дали имаш интернет конекција пошто не е логично тоа што ти се случува. Во маркет можеш да влезиш со секој валиден google налог (user и password). И уште нешто кој маркет го користиш да не го имаш новиот маркет?
Го средив, се изнамачив ама добро е сега. Имам пристап до маркет :)

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Дечки имам еден проблем. Имам LG GT540 сега ј упгрејдував 2,1 верзијата преку официјалниот сајт. Проблемот е во тоа што неможам да се уклужам на мојата wifi мрежа connection unsuccessful. Што може да е проблемот и како може да се реши?

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
The application Home screen (process com.sonyericsson.homescreen) has stopped unexpectedly. Please try again.

Го добивам овој ерор кога ке пробам да ја уклучам апкикацијата.
Некој со сличен проблем ? некакво решение ?
се работи за sonyericsson xperia x8 so android 2.1

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
За тебе е де. Како што гледам друг немаше пишано под твоето мислење.

Mit

Член од
29 август 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Само што купив сони ериксон х10 мини про и имам две прашања:
Дали може на него да се гледа ТВ офлајн и на кој начин (подетално објаснување) и како да проверам дали користи Андроид 1.6 или 2.1.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Само што купив сони ериксон х10 мини про и имам две прашања:
Дали може на него да се гледа ТВ офлајн и на кој начин (подетално објаснување) и како да проверам дали користи Андроид 1.6 или 2.1.
Оди на settings->About Phone->kaj Firmware version ќе ти пошува која верзија андроид имаш.
А за тоа офлајн ТВ искрено не те разбирам (ваљда немислиш дека можеш да гледаш ТВ како на телевизор) а ако мислиш на Online TV тогаш ќе мора да имаш Андроид 2.2 тој подржува Flash player а ако имаш 2.1. тогаш со Skyfire+video можеш да гледаш нешто. (зулу пример)

smole

Ѕверотилук
Член од
26 јануари 2007
Мислења
1.699
Поени од реакции
288
Некое програмче за возен ред на ЈСП ама со НОЌНИТЕ ЛИНИИ во него. Фала

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Дали знаете како се викаше апликацијата што кажуваше каде има полиција низ патиштава? Мислам дека и на Сител ја даваа пред некое време...

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Дали знаете како се викаше апликацијата што кажуваше каде има полиција низ патиштава? Мислам дека и на Сител ја даваа пред некое време...
Не сум слушнал јас за таква апликација,али ова може ке ти помогне за каде имаат ставено радари. ;)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
пробувам да отворам форумов од мобилен ама ми бара тапаталк.. а тапаталк у маркетов се плаќа.... има некој .апк тапаталк да ми даде или ке мора да барам соодветна алтернатива?

Kajgana Shop

На врв Bottom