Албанизација на Балканот

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Собранието на Албанија го одби барањето на опозицијата за резолуција за геноцид на Србија на Косово

2 чланка се на линкот, прво е за бугарските Ф16, после за Албанија

Албанија и Косово за брзо ќе бидат канцер на Балканот, ние треба да му ја мислиме, ние 1,1 милион македонско православни. Се разбира ако не сакаме сунет да не прават.

Албанија и Косово за брзо ќе бидат канцер на Балканот, ние треба да му ја мислиме, ние 1,1 милион македонско православни. Се разбира ако не сакаме сунет да не прават.
Ne se plashi be brat, ke ti davam Albanski pasosh, i sunet nema da te napraeme bez da te prashame. Optional e toa.

Ne se plashi be brat, ke ti davam Albanski pasosh, i sunet nema da te napraeme bez da te prashame. Optional e toa.
Ние не сме вака широко гради како вас, нити некогаш сакавме пасоши да ви даваме но ги добивте Бог знае како, а да ве крстиме мислам дека е веќе доцна.
Давајте си пасоши на Албанците, нема проблем, ние немаме резервна татковина ќе си седиме тука.

Значи Албанија само пола население имаат Исламска вероисповед. Прво проблем ќе имаат и тие, со се Муслимани заедно, па потоа цел Балкан. Пошто во Албанија 90% од Муслиманите, секаде се традиционален Ислам, а овие и не се баш традиционални....

Ајде ќе дојде денот и нас кога ќе ни стигне сметката за кредитот од Комонвелтот..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom