Г
Грејвдигер
Гостин
Темите споени. Нема потреба од отварање на нови теми за да ги презентирате Вашите изработки, доволно е оваа.
Како мислиш на една да додадеш друга?Може ли на една слика да и додадам друга? Ми се отвара само таа втората што сум ја додал а првата се губи..
Се е могуче со фотошоп
како што ти кажа отвори ги и двете цтрл+a на едната и цтрл+в кај таа со сакаш да ја стаиш наместија како што сакаш и ако сакаш пореален ефект лејерот со додадената слика стај го на overlay или softlight пробај ги и смени opacity.Може ли на една слика да и додадам друга? Ми се отвара само таа втората што сум ја додал а првата се губи..
еве ти финта за сенка, со pen tool цело помини го - направи го селекција и у нов леер офарбај цела селекција од внатре со црно, со Ctrl+t -> distort намести го да изгледа ко сенка (легни го на земја фактички) стави му малце гаусиан блур и намали малце опасити и етехахаха знам за сенките апла е, само при крај направив промена во облаците и ме мрзеше да се вратам назад во пс па да менувам. Инаку дрвото си е таму во оригиналната слика само што сенката малце го цртав со четка за да сменам насока излезе ко гомно
Одлично! интересна е замислата и идеатаbefore:
after:
Не е по туториал. Давајте коментари.
Еве ти мое дело нешто со слична идеа кое не е следено по туториал
www.sleekupload.comhttp://www.sxc.hu/ за сток фотографии, само регистрирај се (бесплатно)
а за скин не знам...