Чекич
Мајкл Оливер судиски боготац
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 3.998
- Поени од реакции
- 6.305
Која нецивилизирана руља од говедарство...џганотија...
Добро, не се срамите што одите по вакви работи?
не !!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Која нецивилизирана руља од говедарство...џганотија...
Раличен вкус, јебига.Која нецивилизирана руља од говедарство...џганотија...

Раличен вкус, јебига.![]()
Тоа се женски, било каде да идат пијани, тоа го праат. Сведок сум бил на тепачка пред колосеум, така да оваа музика не е тоа што го предизвикува тоа. Остај те ги тие што идат пијани и праат проблеми, тоа е сегде, сељаци си се сељаци, што искачаат во град само за да напраат проблем.Што вкус е жити се, женски да се тепаат, да лупаат по шанкови и неандерталски да се однесуваат?
Затоа што не е ни блиску до популарноста на Аца, на балканот.Најдобри беа плакатите низ град: Аца Лукас - солистички концерт. Човек ќе си помисли уметник од светски ранг. Хозе Карерас ја немаше честа да има такви плакати.

Болдираните да, за првата незнам :smir:Ме интересира дали ги напрај Ако су твоја уста отров сипала,Нешто против болова,и Кафана на балкану???????За да знам дали да се нервирам што не бев...
И сеа ќе си речите,што диџеј овај за Ацета Лукас што се нервира......еееее ко го слушав јас Ацета,не знаев што е миксета![]()
Што вкус е жити се, женски да се тепаат, да лупаат по шанкови и неандерталски да се однесуваат?
Ги испеа трите што ги набоја.А за тоа дали да ти е криво не знам зошто не беше како што очекував.Имало и подобри концерти АцаМе интересира дали ги напрај Ако су твоја уста отров сипала,Нешто против болова,и Кафана на балкану???????За да знам дали да се нервирам што не бев...
И сеа ќе си речите,што диџеј овај за Ацета Лукас што се нервира......еееее ко го слушав јас Ацета,не знаев што е миксета![]()
Ги испеа трите што ги набоја.А за тоа дали да ти е криво не знам зошто не беше како што очекував.Имало и подобри концерти Аца