Аца Лукас на САЕМ - 22.11.2008

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Видов неколку плакати, дека Аца Лукас ќе гостува во метрополис арената, на 22 ноември. Неам некои подетални информации, освен дека картите ќе изнесуваат 300 денари и 400 денари(вип демек) :)
Ако има некој нешто подетално нека пише.

Ехеј Аца Лукас е фраерот :pos: ќе се оди на ова, обавезително!

аихххх хахаха не знам бе тоа време и Мерлин е тука,иначе ако падне договор со на Манс еден другар може да се посети овој милениумски настан!! :):)

Да пишам или не?
Тончи и така ќе ме бришне ако ептен ја засерам, ај ќе бидам пристоен и ќе им посакам пријатен престој на сите...дај боже шо појше чаши да искршите и шо побрзи виолетови рамбовки да облечете :pos:

Ljeljeljeljeljeljeljelje.....Letovo bev jas vo Herceg Novi na Aceta.
Mislam deka nema posilen tezgas na balkanov:)

Не заборавај, влакната под мишка од денес до концертот ни бричење ни миење
Добро, не мора да ги навредуваш тие што ке идат.

Ја не планирам да одам, али ниту им се мешам на тие шо сакаат да одат. Секој со различен вкус и со свој разум. Не можат сите да слушаат рап(као тебе), рок, метал и сл.

Тучкес, Б’рн и компанија, идете на бришење па и бан од тема за наредни слични коментари.

Алал да му е на Ацо :) Последен пат ја опна Маја Вукичевич, сеа која е на ред? :)

Aca Lukas-Licna karta nema so majstor e tipot:pos2::zver::pos2:.
Gitaristot mu sviri epifon bulls eye ko na zakk wyld:pos2:

Абе да му е*ам мајката па вчера за 300 денари беа и астрал и том крафт на истот место и беше екстра и сеа на истото место за истите пари ќе носат некое сељачиште да завива на микрофон?! Ја мислам дека тоа треба да се забрани!!!
Р.Ѕ. Вчера сите што го видоа плакатот пред саем (вклучувајќи ме и мене) се изгазија од смеење :).

ХАХАХАХАХА......

Ѕверот пак кај нас.....Пишувајте шо сакате, пак ќе има 5000 луѓе на настанов...

Како ми иде на пенал после колоквиумска недела, лелелејјјј, има да фуче од сегде....Белеееее ружеееее....:vozbud::vozbud::vozbud:

Ај бе не го потите, преку глава ми е од искомплексирани дечишта и не оупен мајнд глави, кој шо сака нека прави и кај сака нека иде, или па темава беше ремет за Аца Лукас?
Ајде ќе праиме сите така и коа ќе дое некој метал хед или електро геј, па ќе настане бучкуруш, безвезе.
Постови на кило - поента? Нигде :uvo: уствари само јадење без престан.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom