Аца Лукас на САЕМ - 22.11.2008

• Креатор на темата Креатор на темата bowl
  • Време на започнување Време на започнување
барам три гратиси за Аца Лукас, кој има да ми дае? :vozbud::vozbud:

Дој ја ќе ти даам.

Јас купив карти денес така да се разбира дека ќе одам вечер

обавезно се глеам таму

Чекич зарем нема да гледаш Интер-Јувентус :nesvest:?!

Не е мој тип на музика, но ви посакувам убаво да си поминети сите кои ќе одите :smir:!

И јас сакав да идам ама утакмицава вечер ме спречи.Знам дека ќе биде мноогу добро ама утакмицата ќе биде подобра!

Мнооооооооооооооооооооогу гужва, малолетнички што повраќаат на сред улица, копиљана што се тепаа....толку видов кога поминував сега од таму

Ме интересира нешто...Како се однесува една публика на ваков концерт? Меша ли? Крши ли флаши? Се качува ли по маси? Стварно незнам...

Ме интересира нешто...Како се однесува една публика на ваков концерт? Меша ли? Крши ли флаши? Се качува ли по маси? Стварно незнам...
Јас ке ти кажам,бев на концертот...
Како се понаша публиката,па брат јас сум малце разочаран од концертов.Сум бил на други негови концерти и било многу боље.Сега тука имаше многу пијани луѓе како и секогаш али тука многу малолетници што не се контролираат.Бев запрепастен од тоа што го гледав,женски се тепаат,еден тип кога акна бокс во еден од шанковите ја искрши цела даска.Некако многу слабо организирано,барем јас како што приметив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom