Закани од бивши?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Е ова е идиотизам.. ќе се заканувам дека девојка ми фатила дечко.. пффффф

И јас мислам дека идиотизам ... меѓутоа постојат такви идиоти и тоа со багер да ги ринеш низ Македонијава.

Поглупава работа од тао амин ... нит сум прв ни последен ... нит пак ќе бидам ... ако сме решиле да не бидеме заедно ... LIFE GO'S ON ...

Mi se nema toa sluceno do sea ama ne mi e jasno ako e se rascisteno zosto se tie zakani so toa moze samo podlaboko da ja zamrazam taa osoba a ne i da ja imam pak,sepak za mene toa e psihicka bolest ne moze da preboli i neznae sto da pravi pa se zakanuva

Јас се имам најдено во слична ситуација. Јас идев со една девојка повеќе од една година, и кога дојде време да и кажам дека приказната помеѓу нас е одамна завршена. Во тој момент девојката како да неможеше да верува што и соопштив, и почна непрекинато да плаче и да ми каже што направила лошо за да ја оставам. Јас во никој случај не можев да и ја кажам целосната вистина, бидеќи беше многу сурова, и мислам доколку ја сознаеше ке имаше дополнителни компликации! Само и соопштив дека постои друга девојка во мојот живот, и нежно и реков дека ке може да ме свати и дека ке продолѓиме да бидеме пријатели, така и завршивме. Арно ама се ќе беше супер и за мене и за девојката и за нејзината фамилија ако тука завршеја работите, бидејќи дозна дека сум во врска со нејзината МАЈКА! која патем кажано знаеше лудо да ме ЗАДОВОЛИ! Уште полошо беше и кога дозна таткото, односно сопругот дека ја рендам неговата жена, е тогаш добив смртни ЗАКАНИ! од кој ми се стресе трупот, и искрено кажано бев загрижен за мојата безбедност. Добро е што научив една добра лекција од сето ова, и нема да ја соопштам тука бидејќи ретко кој ке ме разбере.

lele eve do den denes si primam zakani od dvajca bvsi koi megu sebe ke se ispozakolea. ne znam so mu e na dvata ama kako vo film da ziveat. jas sum glupavo i edniot uste go trpam se gledam ponekogas a toj edniot so policija go otkaciv od mene. abe opuknav od nervozi nemozam decko da si fatamm asol mislam deka ke go snema za 2 sekundi
retardiii :salut:

Паа тоа што ми се деси мене и не е баш закана .. Коа раскинав со еден ми пиша дека е у болница и дека го избодел у стомак еден што ме сакаше .. И Ја нормално стварно си помислив .. И Коа дознав дека ме излажал .. Ептен гадно се осеќав :kesa:

јас не сум се заканувал и не сум примил закани, но имало другарки што побарале од мене заштита зошто (веќе) бившиот и се заканил со убиство или самоубиство

првиот пат коа се деси тоа, другарка ми беше многу вознемирена оти типот рекол дека ке ја унаказа или ке ја убие, не дека сум некој тепач или супермен ама немав друга опција па отидов типот да го удрам и се заврши на сме и на шала, као демек погрешно мене другарка ми ми кажала

вториот пат покрај другарка ми, типот ми беше познаник ама беше малку ебиватер (што не беше моја грижа) и и' се заканил дека ке си исече вени и во прошталното писмо ке ја наведе нејзе како причина:toe: Незнаев у кој филм е ама морав да му објаснам дека нема ништо да направи зошто другарка ми веке има друг и не и е битно дали он е жив или не, па залудно би се убил, незнам дали ме свати ама веке не ја вознемируваше

а третиот пат веке набилдав искуство така да не беше некоја драма:vozbud:

тоа што извлеков поента е дека секогаш таквиот тип (*имам и за други деца слични приказни разбрано) е некоја будала што премногуи гледа сапунски серии и паѓа на „убичу се“ песни, што беше уште попоразително денеска (оние тројцата) ме сметаат за тужибаба што ги натерал нивните женски да им се скараат:tapp:

ноу комент на таквите глуперди

Не би се сплеткала воопшто со некој што има тенденција за насиље или абнормална перцепција за нештата (со други зборови-забеган), мада не можеш никогаш да знаеш, ама барем сега за сега сум ја имала таа среќа да налетувам на колку-толку нормални дечки, бар во тој поглед.

сум сретнала неколку идиоти но не беше нешто сериозно, да почне страв да ти биде од такви :uvo:

Двајца ми се имаат заканувано дека ќе се убијат, еден дека ќе ме убие мене. Повеќе бев исплашена во првите два случаи:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom