јас не сум се заканувал и не сум примил закани, но имало другарки што побарале од мене заштита зошто (веќе) бившиот и се заканил со убиство или самоубиство
првиот пат коа се деси тоа, другарка ми беше многу вознемирена оти типот рекол дека ке ја унаказа или ке ја убие, не дека сум некој тепач или супермен ама немав друга опција па отидов типот да го удрам и се заврши на сме и на шала, као демек погрешно мене другарка ми ми кажала
вториот пат покрај другарка ми, типот ми беше познаник ама беше малку ебиватер (што не беше моја грижа) и и' се заканил дека ке си исече вени и во прошталното писмо ке ја наведе нејзе како причина

Незнаев у кој филм е ама морав да му објаснам дека нема ништо да направи зошто другарка ми веке има друг и не и е битно дали он е жив или не, па залудно би се убил, незнам дали ме свати ама веке не ја вознемируваше
а третиот пат веке набилдав искуство така да не беше некоја драма
тоа што извлеков поента е дека секогаш таквиот тип (*имам и за други деца слични приказни разбрано) е некоја будала што премногуи гледа сапунски серии и паѓа на „убичу се“ песни, што беше уште попоразително денеска (оние тројцата) ме сметаат за тужибаба што ги натерал нивните женски да им се скараат
ноу комент на таквите глуперди