Закани од бивши?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
tie zakani moze da se dobijat od neiziveana licnost sto ne videl povise od nosot i saka da go zacuva ona sto ne e negovo ili sto go zasluzuva

pa so edno minimum 3ca se iam raspravano :)

Dvajca mi se zakanuvaa deka ke se ubijat ako gi ostavam.Edniot godina dena pokasno stvarno se obesi:tapp:

so debil od edna ex devojka :) go bolelo zosto ona bila ludo vljubena vo mene.. a taa sve mu kazala :)

Ne mi se zakanuvale fala bogu :):) ama ni jas ne se zakanuvam ako nesto treba da se raspadne taka neka bide i se otkazuvam a ne baram so sila ubavina.

Еднаш ми се деси ова една женска ми се закани нешто у стилум ја изнервирав и у стилум ја и ти ќе раскинеме и ќе вииш ти на моите другари од обезбедување се:pos: ова звучеше ко на времето кога се каравме и јас и вратив А ТИ ЌЕ ВИДИШ БРАТУЧЕТ МИ Е У ВОЈСКА:pos::pos:мисирка

По селска и вулгарна работа немам сретнато...и да сега, моментално имам закани од бивши дечко, кој не верувам дека ни сам знае зошто вика како ненормален и кој му е проблемот.
Едноставно, со такви болно љубоморни психопати, човек не треба да се обидува да се разбере, треба само да се избегнуваат, а ако тоа не иде, па има лица на кои тоа им е работа...ќе се справат со таквите.:nenene:

Не ми се десило, (пу пу да не се урочам :)) а и не би дозволила. Кој е тој па да ми кажвит мене ова ќе ти напрам, она ќе ти напрам... сеј жити се’ ко демек јас не знам колку се силни на зборој.... :sedi:

Ми се заканивале во стил- ќе сфатиш некогаш дека си згрешила,и тогаш ти ќе ме молиш,а не обратно.Сум немала поголеми „инциденти„.:)

нема да оставам девојче да ти се доближи,ќе ти бидам сенката,која ќе ти се доближи ќе ја истепам(и го направи ова да иде у пм)
има доста психопатки на овој свет

Таман работа на таков некој да налетам. :pop:

Nephthys напиша:
Dvajca mi se zakanuvaa deka ke se ubijat ako gi ostavam.Edniot godina dena pokasno stvarno se obesi:tapp:

А , ти си печена да те етикетираат како вештерка.

Не ми се случило да ми се закануваат, да се заканувам и други слични работи а мислам дека нема никогаш во животов да напраам таква понижувачка работа, тоа е чисто понижување.

Ne,za sreka sum nemala nikakvi incidenti.No,ima dosta primeri bas takvi koga devojkata od strav ostanuva so deckoto.Toa e bolest

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom