Закани од бивши?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
StenmarC напиша:
Мене не ми се заканувале, а и не сум се заканувал... но ме имаат колнето еј. Не ми се веруеше што читав. Ја отерав у пизду матер коа ми рече “Да даде Господ да ти биде како на мене“ :evil: :evil: :evil: :evil:
После и на други зборела... али ај... се во склад со интелегенцијата и разумот 8)

Lejjj za ova sho iam da si kazham c c c:D:D:D choeche zhena ko sho kolne nikoj nemozhe....kletva u stilu nikad da ne ti se digne vishe drug decata da ti gi prai ova ona da ti se skrati...kolnenje bache ti e zaebana rabota ali kao sho vika SkyWalk mnogu go poshtujam....ebni bachko ciganka i site kletvi kje ti padnat....ali moesh da stanesh lepeza za bolesti taka da od zheni sho kolnat nema spas:D:D:D

venera001 напиша:
Пред речиси 15 години на многу груб начин му раскинав на дечкото. Ми се закани дека ќе му бидам сопруга. И....еве 13,5 години сме во брак!
Од тогаш ми се нема заканувано никој.

Слично и кај мене ... ама па тоа не се закани какви што ги кажуваат тука ... :lol: :wink:

divine напиша:
venera001 напиша:
Пред речиси 15 години на многу груб начин му раскинав на дечкото. Ми се закани дека ќе му бидам сопруга. И....еве 13,5 години сме во брак!
Од тогаш ми се нема заканувано никој.

Слично и кај мене ... ама па тоа не се закани какви што ги кажуваат тука ... :lol: :wink:

Тоа и како клетва може да се формулира.... „Да даде Господ секое сабајле до мене да се разбудиш!!!“ Сеа, дали е благослов или клетва.. зависи колку (не) е акреп тој што ја кажува, не дај боже Бојчо да ти ја каже...

И тоа што викаш ... може да ти стане најлошата закана што си ја чул :pos: :wink:

Колку и да е интересно, темава е закани од бивши, што е доста сериозна работа, а не “Клетви“...

Не сум попил закана од бивша, ама сум се заканувал неколкупати. Мене појќе ме колнеле, ама не се фаќа клетва.

Еднаш една ми се закани, дури и ми викна да ме тепаат. Некои морлоци од Скопско Поле, сељачаана, дошле кај другар ми на работа (он месар) да ме бараат да ме тепаат. А ми рече ќе ми пушти тепачи.
Кога имс епушти другар ми со сатарите, ќе ги преколеше. После умревме од смеа, ко ми кажуваше како бегале.

П.С. ја преварив со сестра и, не/ме фати на живо.
Може некој ги знае, во мојата блудна младост (не дека сега не е блудна) се мував со секакви, овие две беа ќерките на Шпиц. оној што свири на плоштад. Од Синѓелиќ.

Нема потреби од занаки бре......ако сум решил веќе нешто го правам а да ми се закани некоја е то malo morgen... :pos:

edna samo mi se ima zakanuvano ama toa bese pred 2 godini i niso od zakanata ne ispolnila do sea!

Na mojata i se zakanuvase mangupot, pa mu gi iskrsiv zabite pred 3 godini i od togas cudna rabota nikade go nema:)

samo napred

VMRO напиша:
Na mojata i se zakanuvase mangupot, pa mu gi iskrsiv zabite pred 3 godini i od togas cudna rabota nikade go nema:)
taka be majki! ubavo si mu naprail! i ja bi go naprail istoto!

M.C. напиша:
edna samo mi se ima zakanuvano ama toa bese pred 2 godini i niso od zakanata ne ispolnila do sea!
Ме интересира со што ти се заканувала?

FortunE напиша:
Ме интересира со што ти се заканувала?
ne kaza so sto tocno samo rece:''da znaes deka ke ti vratam za ova''!nemav namera da ja prasuvam kako ke mi vrati samo i se nasmeav i si otidov!od togas ja imam videno preku 30 pati i niso ne napraila!

Па можи подготвува некоја стратегија да ти врати:) Не верувам дека ти го заборавила тоа и дека ќе остане туку-така:) Жениве се мрднати на моменти, пази се:)

FortunE напиша:
Па можи подготвува некоја стратегија да ти врати:) Не верувам дека ти го заборавила тоа и дека ќе остане туку-така:) Жениве се мрднати на моменти, пази се:)
fala za sovetov

Не ми се случило до сега...пу пу пу ...скраја било:ija: и верувам дека нема да ми се случи, сакам јасни ситуации и расчистени релации до крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom