Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Ја отворив темава бидејќи го имам доживеано тоа. Врска од некои си 2 месеци, најнормален раскид (не сум и направил ништо вистински лошо или расипнички, најнормална девојка, ама навистина се изментали после раскинувањето. Секојдневни повици со закани дека "ќе ме млатат ако вечер искочам таму и таму".
Смешки e да слушнеш како женско се заканува.
Абе да тибам, си ме пресмеал.Моето_е_поголемо напиша:Еднаш ми се деси да се скарам со една Х и после ми дојде пред врата во 3 часот афтер миднајт и ја онака поспан отворам врата и она влегува и ја крева левата рака да ми откачи шамар, али ја иако поспан, иам екстра рефлекс, и ја фатив раката од пред фаца, и она на мене, бла бла оваков онаков, и си искочи надвор.
јас: " тоа е се што имаш да кажеш?"
таа: "НЕ :!: , сакам да те удрам"
јас: "ај, друг пат :wink: ".
Aceva напиша:Хмммм... мене не ми бил доведуван физичкиот интегритет во прашање, ама имало самубиствени закани, кои од оваа инстанца звучат смешно - пошто фала богу не се реализирале, ама во риал тајм знаело да изгледа многу грдо. Една лујка, шо имаше впечаток дека ми е дечко, остави дури и проштално писмо пред да отиде да се мане од стена, со точни инструкции од каде има намера да го направи тоа (дојдете - спасете ме), кому ги остава станот и колата (не мене) и крајот на пораката беше - Не ја обвинувам Ацева за ништо!!!! :lol: :lol: :lol: Колку великодушно, зар не?
Да те чува Горниот од таква љубовFortunE напиша:Никој до сега не ми се заканувал (шуќур). Изгледа не сум налетала на ненормален. Или пак, ќе почнам да мислам дека не ме сакал никој од нив доволно, за да почувствува бес и да проба да ме врати со закани :lol: :lol:
Јас мислам дека таквите немаат баш толку храброст да го направат тоа што се закануваат. Тие се плашливи и мора некако да излезат силни, барем на зборови. Е сега, нормално дека има и чукнати и никогаш не можеш да знаеш што може да ти се случи.spooky напиша:Да те чува Горниот од таква љубов![]()
![]()
На моја блиска пријателка и се случило (уште одамна, во средношколски денови) дечкото да и се заканува „Ако ми раскинеш, ова ќе ти напраам, она ќе ти напраам“. Девојчето собра храброст, му раскина, па типот ништо не направи.