Закани од бивши?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Со сила убавина нема, ама човек коа ќе подзабега по некого и кога ќе види дека дефинитивно го губи - тогаш почнуваат заканите.

Познавам една девојка која неможе да се откачи од психопатот, па можеби цела година. Демек ќе ја скршел од млатење ако му раскинела. Мене не ми е сфатливо всушност како таа е сеуште со него, мислам дека има особи како неа на кои што всушност тоа потсвесно им е интересно некако, бурно...штознам.

Ви се случило некој да ви се заканува? "Ќе видиш ти"..."Ќе ти напраам ова - она"...На женските сигурно им се случило, на мажите поретко, но се случува и нас да ни се заканат.

mene bar edno 3-4 bivshi mi se imaat zakanuvano :) prica za sebe :)

Мене еден ми се закануваше пред 2-3 години.. дека ќе ме убие. И таков страв имам од него..што и ден денес да го видам негде по улица или некој да го спомнит неговото име.. јас бегам, се ежам, паника ме фаќа, се плашам.. :(

Mi se imaat zakanuvano nekolku pati do sega, ama taktikata okej bejbi,ja i ti ke se vencame i ke ziveeme srekno zaedno do kraj na nasiot zivot gi plasi nekako:)

-Ќе ти отсечам лево м`де.

-Да бог да никогаш да не ти стане.

-Ќе видиш ти

и тако то, ама ништо ептен сериозно, барем не до сеа. Тек тук имало чак и смешни ствари. Јебига, живот.

Мене не ми се заканувале, а и не сум се заканувал... но ме имаат колнето еј. Не ми се веруеше што читав. Ја отерав у пизду матер коа ми рече “Да даде Господ да ти биде како на мене“ :evil: :evil: :evil: :evil:
После и на други зборела... али ај... се во склад со интелегенцијата и разумот 8)

mene eden mi se zakanuvase deka ke me pretepa ako mu raskinam zasto bil lud po mene,i mene mi pukna film i za inat mu raskinav za da vidam dali toa ke go naprai,i koa mu raskinav...placese!tolku od zakanata.inace ja se nemam zakanuvano do sea ako saka neka bide so mene,ako nejke neka se gubi.toa ti e zivotot jebiga :lol: 8)

mi se imale zakanuvano.. ali samo zakana ostanalo :)
ali jas ako se zakanam.. ke go stvoram :)))))
vistinska stvar za tie sto go znaat univerzum neka go prashaat :) lol

Хмммм... мене не ми бил доведуван физичкиот интегритет во прашање, ама имало самубиствени закани, кои од оваа инстанца звучат смешно - пошто фала богу не се реализирале, ама во риал тајм знаело да изгледа многу грдо. Една лујка, шо имаше впечаток дека ми е дечко, остави дури и проштално писмо пред да отиде да се мане од стена, со точни инструкции од каде има намера да го направи тоа (дојдете - спасете ме), кому ги остава станот и колата (не мене) и крајот на пораката беше - Не ја обвинувам Ацева за ништо!!!! :lol: :lol: :lol: Колку великодушно, зар не?

Само тешки лузери се во состојба да прибегнат на физички закани. Тоа се има случено ма моја прва братучетка, па отидовме со брат и`, го шинавме типот от маање и после кога ќе ја видеше неа - бегаше од другата страна на улицата.

Кога ќе размислиш, приказнава можеше да има и сосема друг крај, ама во тие години тоа беше прашање на чест, не на разум :)

Sho me ponekogash nervira e koga ke mi zbori pozadi grb i sekakvi gluposti shire za mene. A ako uripam u nea negde uvek e fina i kulturna :evil:

Ма какви закани бре - кој ги е*е од кај се!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom