Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
добро друштво, добар виц, добар филм, добра песна, добра женска, итн

Koga nestata se odvivaat bas onaka kako sto sakam jas,koga ke si kupam nesto novicko i koga se cuvstuvam najzaljubeno na svet...

Љубовта, добра книга, чај, танц на добра музика, моите пријатели, мама и тато, кафе, поезија...

Што ме расположува? хммм.... како прво убаво време, па некоја добра музика (Џез), форумов.....

Ax ve cekav forumov da go spomente kako moze be...
kajganerija da ne te raspolozi
E, neee...!

Еве бе злато секоја посета на форумов ме расположува :helou: Посебно па и тебе коа ќе те видам над мене мх мх....:back:

Black Rose напиша:
Еве бе злато секоја посета на форумов ме расположува :helou: Посебно па и тебе коа ќе те видам над мене мх мх....:back:
E sega ti me raspolozi i + toa sto na Lejdi S. i e birthday.
I zamisli me kako se kezam....znae sti
xixixi:wub: :wub: :wub: I love the rose

Добра музика и разговор со личности кои ми значат и кои ме почитуваат.

pari, i odma se rozovo mi se gleda :helou:

хМз .. Кога слушам ептен гласна музика ама по кејФ ..

Снег во зима, сонце во пролет, дожд во лето.:) Смеење на бебе. Добар виц. Цигара после јадење уз нес-кафе. Муабети на мсн во 5 сабајле дур собата полека почнува да ми се осветлува.:) Пари. :pos: Скеч од К-15.:) Трач-сесија со другарките (толку поретко ќе се случува сега откако завршив средно:(). Кога го гледам кучето како си игра со самоједот на комшијата.:) Мачето кога преде. Кога ќе ми пуштат добра песна дури играм на подиум. Еден другар што секогаш успева да ме насмее.:wink: Чашка (и више) коњак. :pos: Искрен комплимент. Ролање на стаза додека дувка ветре. Било чива насмевка (една особено многу...). Гушка кога сум изнервирана.

Мене ме расположува ПИВОТО...немозам да се начукам од него, ме тера само на смеенје и заебанција :) друго несто...нормално ме располозува,кога имам несто до мене да дудлам :)

PlayBoY напиша:
Мене ме расположува ПИВОТО...немозам да се начукам од него, ме тера само на смеенје и заебанција :) друго несто...нормално ме располозува,кога имам несто до мене да дудлам :)
А веќе за пивото:
Ме расположува, Скопско со кикиритки(рефус), седиш и гледаш фудбал(јасно товојот тим убедливо води), и те гушка тој/таа што ти лежи на срце, а еден шарпланинец ти лежи на нозете и ти ги топли...

ааа милина

Позитивни личности со смисла за хумор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom