Што ве расположува?

• Креатор на темата Креатор на темата Dark Angel
  • Време на започнување Време на започнување
Sina^ напиша:
koga imam obvrski i koga treba da se setam po gradov a sum neraspolozena, mnogu me raduva koga nekoja osoba idejki sama ima sreken izraz na liceto se podnasmevnuva i sl. Toa navistina me raduva i oraspolozuva. A inace sto se tice do sekojdneven zivot, me raduvaat besprekorno mali sitnici. Koga nekoj bez povod ke mi dade cveken skinato od dvorot na komsijata, koga ke slusnam od nekoj drug kako toj nekoj si zborel ubavi raboti za mene, koga sabajle ke stanam i kuceto ke mi gi lize noznite prsti i mafta so opaskata, koga vremeto e toplo i nenadejno ke zavrne i jas da ssetam po dozdot i da razmisluvam, koga ke gi vidam prvite cresi kaj mene u naselba i mnogu takvi slicni stvari....
vakvi luge najveke sakam

Ситници. Убаво време надвор, глупостите на моите другарки, музика, љубов ...

Мај фејворит персон ин да хол ворлд (кога ќе ја видам ) ме расположува :wub:

Музика најпрво, после другарка ми, па кога ке го видам тој шо си го сакам најмногу на свет :back:, некое добро филмче и вицеви хехехе :salut:

Ima mnogu zaljubeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jeeeeeeeee (i pijani :pijan: )

Ме расположува една насмевка, прегратка, бакнеж.....
Ме расположуваат ведри и откачени личности
Ме расположува кога ќе видам старци фатени за рака, насмеани, вљубени ко првпат да испаѓаат заедно, алал да им е бе.....
Ме расположува кога ќе видам мали слатки, насмеани и безгрижни детски фацички
Ме расположува кога ќе ми пуштат некоја песна или филм по мој ќеф
Ме расположува секој миг поминат на плажа, на море......
Ме расположуваат гага карти за на театар :pos2:

И.....многу слични ситници, ај доста редев

Може да ме расположи помислата дека се ќе биде како порано...

мир и тишина и звукот на дождовни капки што удираат на прозорец додека надвор беснее луња.

Moite drugarki, koa ke iam pusteno muzika epten glasno i edni drugari koa ke se nacukaat :)

Шопинг, прегратка, кога си го галам кучето.:angel:

Членот над мене знае да ме расположи секогаш кога ми е тапа или кога сум нервозен. Иначе Многу работи се тука за расположување, добра фотка, возење точак, или добра дружба

Музиката и другарите.

Аватарот на Gego, многу ме расположува тоа овцичката....:smir: :helou:

Некое убаво весело музиче, убаво време надвор, другарките и некое убаво филмче комедија по можност

дечкооооооооооооми, песон мој, и музика до даска! Алаалалалала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom