mRnO
И по mRnO,mRnO
Слаба промоција во однос на тоа што е актуелно и се слуша кај нас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само да те корегирам Владо Јаневски и покрај тоа што е професионален музичар има дипломирано на катедрата за англиски јазик и книжевност. За Каролина знам дека едно време се фалеше со факултетот ама за жал никогаш не дознав дали конечно дипломираше:smir:itar pejo напиша:Тоше Каролина и Владо се професионални музичари што освен таа професија немаат друга не како некои ''Па јас студирам право музиката одсекогаш ми била голема љубов па решив да се пробам и на ова поле''--ова не е професионализам.
во право сиAleee напиша:ние никогаш не сме ни имале сцена, па ако продолжат вака овие т.н. пејачи нема ни да имаме
За Дани незнам, ќе видиме сега како ќе и се одвива кариерата, откако ја раскантаа љубовта со Словенецот од MTV Adria (можеби мислевте дека Дани се вртеше на MTV онака, случајно?). Не сум злобен, само анализирам.Од македонскава естрада вредат само:Дани,Владо Јаневски,Тоше...(според мене)...