Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
DoolroX напиша:
е тоа незнам :) ова е одлучено од страна на новиот претседател на ффм емил божиновски, а денес слушнав дека не е преместен од прилеп во скопје заради немањето пари на тетекс, туку заради тоа што во прилеп хари,ацуле и компанија ќе извршат притисок врз судиите (а зашто сите знаеме). според мене подобро е што се игра во скопје зашто како и да е тетекс искрено ќе има поголема поддршка на градски, зашто тука сигурно ќе нема неутрални гледачи, секој македонец што ќе дојде на градски ќе навива за тетекс. дај боже да победи тетекс па да се свестат шиптариве каков стап ‘‘лапнаа‘‘ од хари :)

Не би се согласил баш. Дали се сеќаваш лани кога Шкендија играше финале на купот на Градски колку навивачи на Шкенсија имаше? Нема врска тоа што се игра во Скопје, навивачите на Шкендија ако сакаат да навиваат за својот тим, и во Скопје ќе дојдат, и тоа во прилично голем број.

Јас сакам да тепа Тетекс, ама не знам како речуна да игра у 1 лига ако нема пари да оде до Прилеп?!!!

VaZzilL напиша:
Јас сакам да тепа Тетекс, ама не знам како речуна да игра у 1 лига ако нема пари да оде до Прилеп?!!!
Abe sfatite deka ne e do parete,ima teteks pare za da igra u prilep ama znaa deka ako igraa u prile nema sansa da pobeda zasto hari ce ja namesti razbirate toa e fintata

ajde utre idem na MADEDONIJA kako zagrevanje a u nedela ce ima mlatenje na kilo na TETEKS!

TETEKS VLAGA VO PRVA LIGA DECKI

bobi4e напиша:
ajde utre idem na MADEDONIJA kako zagrevanje a u nedela ce ima mlatenje na kilo na TETEKS!

TETEKS VLAGA VO PRVA LIGA DECKI

абе ќе има млатење ама треба и вие од таму да се организирате да дојдете многу луѓе, а не шипците да бидат 5000, а вие 100 :) иначе нека стегнат заби тетекс и нека ги згазат шкендија, а да и нека не го ставаат да брани тој голманот што е позајмен од шкендија :)

Doolrox pa ti mozis kaj vojvodi da pojdis na tribinata kaj so ke bidat smesteni da gi podrzis ne samo vaka na forum,sipicite so mislis tie deka mozat da se soberat 5000? Obedineti se site bez razlika odat od kaj se i mnogu se zato sega makedonskite navivackite grupi pravat napori za semakedonsko obedinuvanje.Podrarf

DoolroX напиша:
абе ќе има млатење ама треба и вие од таму да се организирате да дојдете многу луѓе, а не шипците да бидат 5000, а вие 100 :) иначе нека стегнат заби тетекс и нека ги згазат шкендија, а да и нека не го ставаат да брани тој голманот што е позајмен од шкендија :)

kako prvo da te popravam nema pozajmen golman od shkendija! kako vtoro dvajcata golmani se od sk, edniot pozajmen od rabotnicki a drugiot neznam ama od sk e!!! i kako treto neznam dali ce ima mnogu gari ama 100% ke bidat pojce od nas. no toa e toa jebiga

JOE напиша:
Doolrox pa ti mozis kaj vojvodi da pojdis na tribinata kaj so ke bidat smesteni da gi podrzis ne samo vaka na forum,sipicite so mislis tie deka mozat da se soberat 5000? Obedineti se site bez razlika odat od kaj se i mnogu se zato sega makedonskite navivackite grupi pravat napori za semakedonsko obedinuvanje.Podrarf

па ќе идам де затоа и викам повеќе да се соберат :) а шипците можат и повеќе од 5 000 да се соберат, во лига просекот им е 4000, а на важни натпревари имаат и по 7-8000 публика што за други наши тимови од прва лига е искрено е незамисливо :) ама како што кажа и самиот крајно време е веќе да се обединат сите македонски навивачки групи, едноставно што помалку албански тимови во лига-тоа подобро, барем нема да се плашат играчиве од македонските клубови кога играат во тетово,куманово...
боби4е извини брат сега ми текна голманот што брани во тетекс е маџаровски така? тој шипацот што бил позајмен може играл во првиот дел од првенството или претходната сезона :smir:

Kamo da ne e vistina ama deneska vidov eden od uprava od Teteks kako sedi na masa so upravata od Skendija kamo da ne e toa ama mi mirisa na mestenje,auuuu ako ja namesta sve da im ebem na uprava

Tetovcanec напиша:
Kamo da ne e vistina ama deneska vidov eden od uprava od Teteks kako sedi na masa so upravata od Skendija kamo da ne e toa ama mi mirisa na mestenje,auuuu ako ja namesta sve da im ebem na uprava

леле срање значи од вакви продадени души државава ни дојде на ова дереџе, па добро бе не ми е јасно зашто играчите се борат цела сезона!? играат како луди и на крај ќе се најде еден паметен од управа и ќе го продаде натпреварот за 1000 евра и ќе пропадне се она што е градено во последниве години. па ако имаат тие уста нека ја отворат и нека кажат нешто, а не само да ќутат! стварно не ми е јасно али се надевам сепак дека нема да ја наместат и дека тетекс ќе влезе во прва лига

ако га наместа ќе им ебем и тетекс и све глупа управа а остај тоа ќе ми биде криво пошо играчиве ни криви ни дужни играат цела сезона добро за сеа на главниот меч да ја наместат?!! е ако ја наместат стварно ќе биде непоштено и болно инаку од тетово сум ама тешко дека ќе идем на стадион пошто викаат ќе има млатење до бесвест.

ka prvo nema mestenje!ka vtoro ce se igra u sk.!i ka treto shkendija nema pare za da ga namesti zos tia parete sto im gi dale pobeda im isplatile na igracite za cela sezona sto nemale zemeno plata! i kako 4 od vakvi picke sto ne ida od stra propadja drzavava

obedinetese site navivacki grupi i ajde na gratski vo nedela ,zaedno za teteks da navivame.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom