Шах

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
И јас како и сите други порано играв многу,но сега немам време.

Pa Sahot e igra za malce mislejne i druzejne..jas igram sah i mnogu interesna igra ..igraj so podobriot pobrzo se uci :)

За сите љубители на шахот, еве една таква игра. Малку е стара (10-тина години ја имам), но сепак интересна.

Инсталација и користење на играта:
  1. Спуштете ја од овде.
  2. Отпакувајте ја и статовајте ја преку ZARKOV.EXE.
Пријатна забава!

Шах е за старци кои не можат да прават ништо друго,затоа играјте фудбал додека можете!!!!!!!

Порано играв речиси секој ден, турнири правевме со другари и другарки, интересно беше, сега играм понекогаш online на нет.

Интересен е начинот на кој е создадена оваа кралска игра и привлечна е поради размислувањата за секој потег.
Гледав еден филм за едно девојче што достигна голем успех со шахот и на крај дозна дека татко и бил врвен шахист а се објаснуваше и нешто повеќе за историјата на играта само заборавив како се викаше филмот.

Играм кога ќе идам кај баба ми и дедо ми. Стариот постојано ме тера да играме. Штета за него што во последните 10 партии изгуби 9. :S
Му враќам порано. Не ми попушташе кога бев мал. :D

Порано играв доста шах,идев на тренинзи во ш.к. Беласица,али некако ми стана досадно на некој начин и се откажав,а иначе играта е стварно интересна,ама може да ти стане досадна кога ќе играш 10 партии под ред:tapp:

јас не знаев до скоро дека ако играш шах слабееш:pos:, а знам да играм , но многу се нервирам па ретко практикувам.

Шах играм од мала, ме научи дедо ми кој беше првак таму некои си години во негово време кога бил млад, и само со него играм, многу сакам да играм шах кога имам време.

Обожавам шах да играм, една од омилените игри ми е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom